Vizitator Florin diablo Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Salut as dori s i eu un amplificator de 1 2 wats sa se alimenteze la o baterie de 9 v sa fie mono stereo nu conteaza imi poate recomanda cineva Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Si care e faza cu preamplificatoru'? Uite ce zice nea Gogu daca-l intrebi: http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q ... 5aaa629647 http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q ... 5aaa629647 Link spre comentariu
Vizitator Florin diablo Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 E buna ideea! Eu vreau sa il fol la bicicleta Link spre comentariu
amatorul Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 ia nijte boxe dalea mici de calculator din comert,scoti transformatorul si montezi in locul lui o baterie de 9V dar ai grija unde si cum pui firele de la baterie. trebuiesc puse dupa diode Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 dar ai grija unde si cum pui firele Daca le pune inainte de "diode", in locul infasurarii transformatorului, nu conteaza cum pune firele de plus si minus! Puntea se va comporta ca un dispozitiv "antiprost". Trebuie atentie daca le va pune dupa punte, unde va trebui sa respecte strict polaritatea circuitului. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Mister gogu e sef cand e vorba de motor de cautare...pentru cei care cunosc modul in care el lucreaza nu are rost sa mai comentez....Si eu care ii credeam cocalari pe aia care pun pe scootere. De ce nu si pe bicicleta????? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Mîine-poimîine le vedem ataşate la ochelari de soare. Link spre comentariu
mila Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Daca e adevarata...si e posibil...e tare poza! Link spre comentariu
georgeleus Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Dupa cautare, asta pare un thread potrivit sa-mi spun oful: Am pus cap la cap un montaj cu amplificator final bazat pe TDA2009 si am nevoie de un preamplificator decent pentru el (sa pot pune un control de volum, etc). Scosesem toate specificatiile necesare la prima postare dar mi-au fost sterse din alt thread pe motiv de violare a spatiului. Din ce-mi amintesc : 2x15 W @ 4 Ohmmi; alimentare : 16V @ 2A. Deci va rog daca aveti o schema pentru asa ceva, va raman recunoscator. Multumesc. Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Poti face acest preu cu corector de ton . Daca iti place iti las si pcb'ul . http://sound.westhost.com/project97.htm Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Buna Daca se poate si esti amabil as dori si eu p c b -ul Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Pcb'ul se deschide cu sprint layout . In poza gasesti si valorile celortalte componente Link spre comentariu
georgeleus Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Multumesc frumos gaby.Maine dimineata instalez Sprint Layoutul si il verific amanuntit.Sa traiesti ! Link spre comentariu
gaby1204 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Pt nimic . Astept sa imi spui daca ai gasit ceva "gresit" Link spre comentariu
cristian2009 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 E buna ideea! Eu vreau sa il fol la bicicleta Cu un telefon mobil Sony-Ericsson rezolvi foarte elegant problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum