Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un preamplificator!

Vizitator Florin diablo

Postări Recomandate

Vizitator Florin diablo

Salut as dori s :limb: i eu un amplificator de 1 2 wats sa se alimenteze la o baterie de 9 v sa fie mono stereo nu conteaza imi poate recomanda cineva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby1204

3

• georgeleus

2

• remus68

2

• amatorul

1

Top autori în acest subiect

ia nijte boxe dalea mici de calculator din comert,scoti transformatorul si montezi in locul lui o baterie de 9V dar ai grija unde si cum pui firele de la baterie. trebuiesc puse dupa diode

Link spre comentariu

dar ai grija unde si cum pui firele

:scarpin Daca le pune inainte de "diode", in locul infasurarii transformatorului, nu conteaza cum pune firele de plus si minus! Puntea se va comporta ca un dispozitiv "antiprost". Trebuie atentie daca le va pune dupa punte, unde va trebui sa respecte strict polaritatea circuitului.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Mister gogu e sef cand e vorba de motor de cautare...pentru cei care cunosc modul in care el lucreaza nu are rost sa mai comentez....Si eu care ii credeam cocalari pe aia care pun pe scootere. De ce nu si pe bicicleta????? :nebunrau:

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Dupa cautare, asta pare un thread potrivit sa-mi spun oful:

Am pus cap la cap un montaj cu amplificator final bazat pe TDA2009 si am nevoie de un preamplificator decent pentru el (sa pot pune un control de volum, etc).

Scosesem toate specificatiile necesare la prima postare dar mi-au fost sterse din alt thread pe motiv de violare a spatiului.

Din ce-mi amintesc :

2x15 W @ 4 Ohmmi;

alimentare : 16V @ 2A.

Deci va rog daca aveti o schema pentru asa ceva, va raman recunoscator.

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări