Nita Mihai Cristian Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Salutare. Poate ne spuneti un pret per placa de ex 250-300/100?Multumim cu respect. Link spre comentariu
costy Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 nu se poate folosi silicon transparent turnat in forma? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 M-am jucat putin in 3D. Link spre comentariu
Neluc Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 am gasit de 10 mm,se taie foarte usor cu un pendular cu panza obisnuita.Cred ca e subtire dar incerc.Trebuie matuit pe toate fetele sau slefuit? Pentru Bucuresti mai am dar am nevoie de timp pentru ca-l am undeva la tara,20cm/4cm/10mm Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Trebuie matuite doar canturile. Suprafata superioara respectiv cea inferioara ar trebui sa fie lucioase. Link spre comentariu
cosyty Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 as putea sa combin cu asta?http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=35&t=5017&start=75 atat ca nu fac turn ci montez bucati de pexiglas pe perete Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 plexiglasul se poate taia foarte bine cu o nichelina alimenatata la 24V dar sa nu fie foate rosie,si se poate taia orice fel de forme.transformatorul trebuie sa tina cel putin 15A si sa poata lucra cald asfel riscati sa-l ardeti.atentie la gazele emanate in timpul taierii sun foarte toxice.nu incercati sa taiati cu polizorul unghiular riscati sa spargeti piatra de taiat sau sa va provocati arsuri puternice in urma improscarii de catre piatra a resturilor de plexigas Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Momentan proiectul e in stand-by.Pana la urma am ajuns la concluzia ca pentru "leduri" e bun si plexiglas de 20mm. Am trimis la cateva firme un desen cu dimensiunile de care am nevoie pentru "tower", am primit ceva oferte, intr-adevar plexiglasul e scump, dar nu de speriat, insa ceea ce m-a descurajat a fost faptul ca nu se incurca cu cantitati mici. Minimum, asa cu spunea un coleg mai sus, este juma' de placa, adica... 3mp, mult peste nevoile mele. E clar ca se impune "group buy" ori sa mai astept poate gasesc pe undeva niste resturi. Link spre comentariu
cosyty Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 si eu as avea nevoie de 80 de bu cu dimensiunile h=20 L=100 si l=20 Link spre comentariu
suat Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 In spatele magazinului Bucur-Obor este un fel de piata cu tot felul de lucruri, printre care piese de strung, organe de asamlare diverse, textolit, plexiglass etc. Sunt lucruri LUATE din uzine iar cei de acolo, cei care stiu ce vand, nu le taieEu de vreo 2 luni am la cumparari anunt cum ca imi caut carcasa pt un GPS. Suparat ca nu am gasit in atata timp vreun GPS distrus dar cu o carcasa oarecum intreaga.. am gasit o bucata de pexiglas [ groasa de aprx 3 mm ]. m-am gandit la solutia clasica... bomfaier si pila... nu mi-a placut..[ taiam stramb rau ] Am luat un fierastrau electric , am pus o panza pentru lemn... si am taiat pexiglasul dupa cateva incercari.. perfect drept... mi-a iesit foarte bine si taierea de 45 grade. oarecum...dreapta... La primele tasieri pana mi-a intrat in mana mi s-a blocat panza in material [ apasam prea tare, materialul se bloca si mi se "lipea" panza in fagasul creeat. Trasarea o faci cu marker pe partea inferioara a materialului [ sa vezi pe unde iese panza ]. Cred ca ai putea incerca metoda si pe bucati mai groase de pexiglas, dar va trebui sa finisezi pe acolo pe unde a trecut panza. Finisezi mai gros pentru a elimina acele linii paralele pe care le face panza atunbci cand taie.... o slefuire care sa faca suprafata taiata cat mai plana cu putinta, apoi o slefuire fina. Inspira-te de la cei care slefuiesc farurile automobilelor matuite. polish-ul pewntru faruri... cu pasta de polisat si motorasul ala. Prima slefuire fa-o cu sminghel fin , apoi aplici tehnologia lor de polishare. Eu la [ carcasa pentru GPS ] am folosit pila si sminghel fin, nu mi-a trebuit polish pentru ca am taiat in unghi de 45 grade, iar finisajul l-am facut ca cele 2 margini sa fie plane pentru a mario suprafata de contact dintre cele 2 placi la imbinare, pentru a le putea lipi. mi-a iesit exact cum mi-am dorit. l.e: (posturi unite de catre moderator) am gasit de 10 mm,se taie foarte usor cu un pendular cu panza obisnuita.Cred ca e subtire dar incerc.Trebuie matuit pe toate fetele sau slefuit? Pentru Bucuresti mai am dar am nevoie de timp pentru ca-l am undeva la tara,20cm/4cm/10mma.. am dat pagina si am vazut ce ai facut. foloseste cu incredere sminghel fin [ sau pila pentru zonele in care ai abateri mari ] si cu sminghel ca sa faci suprafata plana. Procedeul, netestat de mine, cred ca ar consta in slefuirea suprafetei..preferabil cu acel motoras pentru polish auto.. cu el iti faci treaba, si cu sminghel pentru finisare si polisharea suprafetelor pentru inlaturarea zgarieturilor. Cel putin la automobile, astia care polisheaza farurile...fac o treaba excelenta... Link spre comentariu
Vizitator ciprianTM Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 In primu rand salut la toata lumea...primu meu post p'aici :DDe cateva luni ma cam bate si pe mine gandu...deocamdata n-am buget pt asa ceva dar...poate punem de o combinatie.Daca gasesc in alta parte dau de stire ;) Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Buna intrebarea. Ma gandeam ca mi-l taie furnizorul la dimesiunile date de mine. Daca nu, eu cred ca se gasesc solutii fara sa topesc materialul.Ce e in spate la Bucur-Obor? Eu nu prea stiu Bucurestiul, fiind din Sibiu. se poate taia cu 5 mm mai mare fu fierastraul si prelucrat cu stungul Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Am realizat sieu un astfel de Vu-metru dar cu placi de 15mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum