Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tower VU-Meter - de unde plexiglas asa gros?

gabiferaru

Postări Recomandate

Ma roade de ceva timp sa-mi fac si eu un vu-metru tip turn, "de efect". Scheme electronice sunt destule, predomina lm3914. Principalul impediment de care m-am lovit la o prima cautare pe net ar fi lipsa unei surse de plexiglass gros (3-4-5cm). Majoritatea furnizorilor gasiti de mine au doar placi de maximum 20mm.

Deci, de unde plexiglas gros?

http://www.youtube.com/watch?v=pbTF772ylwo

http://www.youtube.com/user/jumpinfreak ... L6qNuIkUNc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

8

• Nita Mihai Cristian

3

• yo9hnf

2

• pirvuti

2

Bune intrebari.. -yo9hnf,au vreun site ceva,contact?Poate il taie ei direct?Ar fi bine,eu am incercat sa tai unul odata da a iesit varza..

Link spre comentariu

Buna intrebarea. Ma gandeam ca mi-l taie furnizorul la dimesiunile date de mine. Daca nu, eu cred ca se gasesc solutii fara sa topesc materialul.Ce e in spate la Bucur-Obor? Eu nu prea stiu Bucurestiul, fiind din Sibiu.

Link spre comentariu

In spatele magazinului Bucur-Obor este un fel de piata cu tot felul de lucruri, printre care piese de strung, organe de asamlare diverse, textolit, plexiglass etc. Sunt lucruri LUATE din uzine iar cei de acolo, cei care stiu ce vand, nu le taie

Link spre comentariu

Deci, in spate la Bucur-Obor nu este un furnizor propriu-zis, e la ghici treaba, se poate sa gasesti sau nu, in functie de cat si ce a furat unu'-altu'. Nu pot risca sa vin de la Bucuresti.

Link spre comentariu

plexi gros gasitzi la Mons Medius / Spiroplastic / Leykom si probabil si la alteletaiere se poate face direct dupa cote la ei (Mons Medius) pe o masina de genul celor de la Praktiker de taie PAL. plexicul se poate taia usor si cu succes cu un fierastrau circular.marea arta vine dupa: marginile se freaca cu smirghel (mare, mic, f. fin) si apoi de polisheaza. o sa fitzi uimitzi de rezultate!mai este metoda cu flacara dar mai facil la inceput este cu polishareasucces!

Link spre comentariu

Cred ca e de preferat sa se lase canturile mate. Se obtine astfel o lumina difuza, uniforma.Oricum, multumesc pentru numele firmelor. Voi incerca sa-i contactez.

Link spre comentariu

Cred ca e de preferat sa se lase canturile mate. Se obtine astfel o lumina difuza, uniforma.Oricum, multumesc pentru numele firmelor. Voi incerca sa-i contactez.

O sa va cam speriati de pret :da
Link spre comentariu

de ex.: plexi XT incolor 15 mm - 91,80 eur/mp+tvaplexi XT incolor 20 mm - 122,50 eur/mp+tvaplexi XT incolor 25 mm - 159,70 eur/mp+tvaastea sunt pretzurile de lista de la una din firme. acum se mai poate obtzine o reducere de 5-10% (de criza). partea proasta este ca placile sunt la 1520 / 2050 mm si 3050 / 2050 mm si se vinde doar la min. jumatate de coala. si asta daca au pe stoc. taiere e gratisincercatzi la firmele de publicitate. se fac litere rutate din astfel de plexi si raman diverse resturi... sau facetzi group-buy

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator baloo999

SalutPentru acryl (plexiglas) transparent de 30 mm poti sa ma contactezi pe PM. AM ceva pe stoc, dar atentie!!! nu este deloc ieftin...si este in Bucuresti (greutatea specifica este de 1.19 gr/cm3).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări