Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

video

Vizitator adytza_85

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• c_anicai

2

• suciuclaudiu

2

• Stefan

1

• misuraelectronic

1

exista camere de supraveghere video ip... :da puneti mina si va montati asa ceva si puteti supraveghea live ce se intimpla in raza de actiune a camerei ori de cite ori doriti dvs in momentul in care intrati pe net de la absolut orice calculator din lume...evident , pe ip-ul unic al camerei respective... :da

Link spre comentariu

nu ai cum să vezi ip-ul acelor camere dacă le conectezi la o reţea de cartier cu ip-uri de clasa c decât numai din acea reţea, şi numai dacă providerul iţi alocă câte un ip pt fiecare cameră. Pentru a fi vizibile de oriunde din lume trebuie adresa ip unica sau Domeniu pe ip dinamic. La zapp se poate, dar nu ştiu la alţi provideri cum e romtelecom, ar fi posibil dar să nu fii în spatele modemului adsl

Link spre comentariu

ar merge, parca la orange ai alocare dinamica si ip unic, am spus si eu ce stiam, dar cine a mai folosit astfel de camere sa dea restul de informa'ii

Link spre comentariu

am inteles ca ai un bar (nu ne interesa) si niste camere, ne interesa ce camere, cum si unde sunt conectate ?1. cea mai eleganta metoda: cumperi un DVR cu 4-6-8... canale cu netavantaje: informatia se stocheaza cateva zile/saptamani, usor de instalat, consum redus de energie s.a dezavantaje: trebuie sa bagi mana in buzunar.2. o placa de captura pentru PC - nu o recomand pentru sisteme simple.Sfat: apeleaza la o firma autorizata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări