Vizitator adytza_85 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 am la un bar montate niste camere video si net wiereles cum as putea sa fac sa ma uit de acasa ce se intampla Link spre comentariu
Vizitator adytza_85 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 va rog mult ajutatima Link spre comentariu
suciuclaudiu Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 simplu ,conectezi camerele la internet si de acasa introduci parola si te uiti ce-ti fac angajatii! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 exista camere de supraveghere video ip... puneti mina si va montati asa ceva si puteti supraveghea live ce se intimpla in raza de actiune a camerei ori de cite ori doriti dvs in momentul in care intrati pe net de la absolut orice calculator din lume...evident , pe ip-ul unic al camerei respective... Link spre comentariu
Vizitator adytza_85 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 cum le conectez la internet ca nu sunt camere ip Link spre comentariu
suciuclaudiu Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 se poate folosi webcamul pe post de supraveghere video cu programul activ webcam,oricum iti trebuie un program ! Link spre comentariu
Vizitator adytza_85 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 sa folosesc camerele in loc de webcam? Link spre comentariu
Vizitator adytza_85 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 stii cumva cum se cheama programul? Link spre comentariu
c_anicai Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 nu ai cum să vezi ip-ul acelor camere dacă le conectezi la o reţea de cartier cu ip-uri de clasa c decât numai din acea reţea, şi numai dacă providerul iţi alocă câte un ip pt fiecare cameră. Pentru a fi vizibile de oriunde din lume trebuie adresa ip unica sau Domeniu pe ip dinamic. La zapp se poate, dar nu ştiu la alţi provideri cum e romtelecom, ar fi posibil dar să nu fii în spatele modemului adsl Link spre comentariu
Vizitator adytza_85 Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 eu am orange Link spre comentariu
c_anicai Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 ar merge, parca la orange ai alocare dinamica si ip unic, am spus si eu ce stiam, dar cine a mai folosit astfel de camere sa dea restul de informa'ii Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 am inteles ca ai un bar (nu ne interesa) si niste camere, ne interesa ce camere, cum si unde sunt conectate ?1. cea mai eleganta metoda: cumperi un DVR cu 4-6-8... canale cu netavantaje: informatia se stocheaza cateva zile/saptamani, usor de instalat, consum redus de energie s.a dezavantaje: trebuie sa bagi mana in buzunar.2. o placa de captura pentru PC - nu o recomand pentru sisteme simple.Sfat: apeleaza la o firma autorizata. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 de ce nu apelezi la o firma specializata ????,daca nu stii una citeste aici ;;;;;; http://www.google.ro/search?hl=ro&sourc ... +&gs_rfai= .................................... ...................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum