Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPS folosit la alimentarea unui apartament! Constructie!!

Cilibiu

Postări Recomandate

Practic in upsuri pe nici un condensator nu scrie low esr,iar pe vremea cand a fost fabricat al tau,nici nu cred ca se marcau in clarMacar sa fie acolo condensatori in stare de functionare...Da,treaba cu bobina calda (mai exact nu se putea tine mana pe ea!) si radiatoare reci am observat-o in upsul de care am scris si mai sus,care e pe aceelasi sistem.Daca nu o racesti sau nu o schimbi,s-ar putea sa se arda izolatia de pe sarma si sa se sunteze spire!Acea bobina are cam acelasi rol ca bobinele de la iesirea orcarei surse in comutate,netezeste undaDin pacate nu te pot ajuta cu modificarile,nu am chiar atata experienta :jytuiyu . Eu scriu doar ce am citit ca au experimentat altii si ce am observat si eu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

60

• Dr.L

34

• stefan_k

10

• nel65

4

Top autori în acest subiect

Nimic nimic in legatura cu alimentarea de 36V?L.E bobina este facuta pe TOLE, cea ce ma cam mira, ce cauta tolele acolo?Stiu ca tolele se folosesc la 50-60HZ, dar acolo dupa grupul de diode presupun ca este CC nu CA, iar din CC intra in punte H si imi iese 240V si mai mult de 50Hz, stiu ca masurasem in gol si crescuse frecventa destuld e mult!Maine ma apuc de ceva teste si revin cu detali!

Link spre comentariu

Nimeni nimik?Am vazut inca o problema, UPS-ul meu incarca bateriile cu 3A/h, cea ce nu prea mi se pare bine!Dupa cateva documentati am realizat ca trebuie incarcate cu 750mA/h, si as vrea sa scot treaba cu incarcare acumulatorilor de catre UPS , sa fac eu o incarcare speciala pentru ei!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări