Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontroler XC68HC705B32CB

Vizitator afy06

Postări Recomandate

Vizitator afy06

Va rog sa ma indrumati spre cineva care comercializeaza sau detine un microcontroler XC68HC705B32CB. Am nevoie de asa ceva urgent.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

3

• misuraelectronic

1

• remus68

1

daca vreti neaparat acel procesor ,se poate aduce...! problema este ca el soseste in pielea goala , adicatelea neprogramat... :da e cam ca un pc cumparat nou fara sistemul de operare instalat in el...!

Link spre comentariu
Vizitator afy06

Daca iti trebuie pt car radio..se gasesc deja procesoare programate..

da, sunt interesat de un astfel de microprocesor ,,gata programat,,imi trebuie pentru un radiocasetofon Audi concert montat pe un Audi.nu stiu daca este voie sa postam o modalitate de contact, dar te rog daca poti sa ma ajuti da-mi un pm pe id metea_ioan multumesc
Link spre comentariu
Vizitator afy06

Am rezolvat problema. Am inlocuit microprocesorul XC85556CFN care era defect, cu 68HC705B32 pentru Blaupunkt Concert / radio Chorus (8 925 904 252),care era scris cu softul necesar, iar acum imi functioneaza perfect.

Pentru cei interesati pot vedea la: http://www.codecard.lt/electronics/moto ... d_314.html

Recomand firma care comercializeaza asa ceva, este prompta in livrare (de la lansarea comenzii si pana la primirea acesteia a durat mai putin de 72 ore), iar produsul este asa cum este prezentat in descriere.

Cu stima.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări