alexutu Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 ce parere aveti de boxele sony dar de cele de la technics. ma gandesc la cele stereo clasiceam avut okazia sa ascult unele mici technics cu un difuzor de 13 cm si un bass impresionant, momentan am unele sony de la o combina mai veche, sunt multumit, ma gandesc daca ar merita unele technics tot de la o combina? astept impresii. Link spre comentariu
djdansmart Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Ce impresii astepti? Ar trebui sa le avem..sa avem mai multe modele ca sa putem sa ne dam cu parerea! De altfel parerile intotdeauna vor fi impartite! Doar tu poti sa iti raspunzi la acest topic,in fond tu le asculti cum se aud si tot tu le vei plati/folosi..poate mie imi plac unele cum suna..iar tie nu..si tot asa! Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 ma gandesc ca aici pe forumul electonistilor sunt oameni mai cu experienta ca mine in domeniu audio si audifili inraiti care imi pot da o sugestie personala. nu am cerut un absolut ci impresii legat de sound. Link spre comentariu
alexutu Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 mi-am procurat o perechede technics, suna altfel, eu zic mai bine, un sunet mai profund, mai accentuat, sony iara suna bine dar are un sunet mai aerisit. poate ca tine si de preferinta, ambele perechi de boxeau fost probate pe amplif DENON. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum