Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audi Concert

Vizitator afy06

Postări Recomandate

multumesc mult de informatii,din tara nu as puea sa iau aceea piesa deorece nu stiu cum sa o comand de pe acel site,stima daca ma poate ajuta cineva!!!

:ras: :ras: :ras: nu trebuie sa cumperi nici o piesa,trebuie sa mergi la cineva care iti poate scrie procesorul tau cu dumpul postat de mine,eu pot face asta dar distanta e mare,gasesti pe cineva pe aproapePS:aparatul e TT?daca da,nu merge dumpul acela
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Darden

4

• siti

3

• dem3ntor

1

• ghita_cosma

1

Top autori în acest subiect

Vizitator florin_horvat1988

quote]:ras: :ras: :ras: nu trebuie sa cumperi nici o piesa,trebuie sa mergi la cineva care iti poate scrie procesorul tau cu dumpul postat de mine,eu pot face asta dar distanta e mare,gasesti pe cineva pe aproapePS:aparatul e TT?daca da,nu merge dumpul acela

sal siti dar pe aici pe la mine in jud am fost si nimeni nu se pricepe sa imi scrie procesorul si aparatul e tt,chiar nu se poate face nimic,daca as face ce a facut ufy nu as rezolva nimic,stima.astept raspuns
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
  • 7 ani mai târziu...
Vizitator Andrei45648

Salut colegi! Am si eu un Audi a4 b7 cu un casetofon radio concert 2! Problema este ca in timp ce casetofonul merge imi apare pe displa(speak) si incep a vorbi comenzile vocale si mi inchide muzica...Aveti vreo idee cum as putea dezactiva aceasta comanda,m ar ajuta mult,va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări