Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help d la un cunoscator- cd player auto sony

Vizitator nashpetul

Postări Recomandate

Vizitator nashpetul

buna la toti... n am stiut unde sami asez topicu' asa ca scuze daca nu am nimerit unde trebuie...problema mea e urmatoarea... d curand am achizitionat o masina SH... avea montat p ea un cd sony ( mai vechi ) cu 8 difuri... toate bune si frumoase... insa lipsea fatza d la cd... el crede ca a fost furata din torpedou atunci cand s mai faceau probe d catre potentiali cumparatori... deci io am mashina cu dar nu am fatza... mentionez k CDu' are o mini telecomanda cu fir amplasata langa volan cu f multe functzii...am introdus un cd shi casul mi la luat.... insa nu s roteste inauntru... are shi un buton d reset care odat apasat scoate cdu'... deci merje ( intrun fel ) in concluzie... mai pot face ceva cu acest obiect? :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

1

• Bogdi16

1

• Depanatoru

1

Top autori în acest subiect

i-ai zis bine - obiect :roll: daca fatza era codata ....... poti sa iti iei adio de la el :( eu nu am reusit sa gasesc o fatza pt un majestic penal .... dar tu pt un sony :? ceea ce iti putem recomanda e sa il cauti pe ala care l-a usurat pe fostu proprietar de fatza ...... sau sa cumperi altu :crazy:

Link spre comentariu
Vizitator nashpetul

yo ma gandeam asha... cu mintea mea ingusta... am obs. k sunt 8 contacte la fatza... ashezate in 2 linii... deci 2 cate 2... ma gandeam sa la puns in scurt 2 cate 2 k shi cum ar veni contactu' d la fatza... shi sa incerc sa comand cdu' din telecomanda aya... :roll: orycum nam c pierde k ma uit la el k la bibelou...dar... sa nul stric d tot... am mai zis k cdu' da semne d miscare pt. k cdu' mil primeshte inauntru shi fara fatza shi mil scoate cand apas un butonash "reset" ... asha e la toate?!... sa nu ma bucur degeaba..

Link spre comentariu

Fara procesorul din fata n-ai cum sa folosesti CD Playerul.Contactele alea nu functioneaza pe baza de scurturi , pe acolo trec alimentari , magistrala de date etc si risti sa-l parlesti de tot.Singura solutie e o fata de cumparat , de la vechituri sau chiar la o reprezentanta Sony .

Link spre comentariu

Da jos casetofonu si uitate la nr de serie. Dak mergi la reprezentanta si spui ca ti-a fost furata si vrei o fata noua ai sanse sa o primesti. Dar ma tem ca te va costa cam mult :(. Mai bine iti cumperi un cas nou. Si mai de calitate

Link spre comentariu
Vizitator nashpetul

ok... va multzumesk mult pt. tympu' acordat... am vb yery seara cu cyneva shy mya zys k imi poate face rost cu 1 mil... poate am norok... numay byne

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări