unuldinei Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Salutare ! Nu stiu daca e locul potrivit dar fiind vb despre un aparat de masurat, am sa intreb : Am spart display-ul la multimetrul digital DT9208A, pe coltul lui scrie FI0013 si celalalt colt scrie A5/5. Are cineva idee de unde iau un alt diplay in Bucuresti? Multumesc ! Stiu strada Maica Domnului, dar inca nu am ajuns pe acolo , iar de obicei tot intrebi in stanga si dreapta si te saturi cautand. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 dupa mine...ABSOLUT nicio sansa sa gasesti asa ceva!Cauta prin targ daca ai drum sau pe la cunoscuti unul ars....sau altul nou . Link spre comentariu
Vizitator boga alfred Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Salutare ! Nu stiu daca e locul potrivit dar fiind vb despre un aparat de masurat, am sa intreb : Am spart display-ul la multimetrul digital DT9208A, pe coltul lui scrie FI0013 si celalalt colt scrie A5/5. Are cineva idee de unde iau un alt diplay in Bucuresti? Multumesc ! Stiu strada Maica Domnului, dar inca nu am ajuns pe acolo , iar de obicei tot intrebi in stanga si dreapta si te saturi cautand. http://www.bizoo.ro/produse/Multimetru- ... tart-0/10/ Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Primul anunt :"Multimetru digital profesional DT-9208A"Este profesional fata de lampa mea de test de 12v de la masina Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 pret record la astea... un coleg la faculta vindea colegilor la 15RON. m-a batut si pe mine la cap si am spus ca prefer M838 Link spre comentariu
unuldinei Postat Mai 14, 2010 Autor Partajează Postat Mai 14, 2010 n-am zis ca e profesional ... ca doar l-am luat din obor ... si daca tot ai oferta asa buna , fa-mi legatura cu colegul , sigur are o afacere de succes in vremurile astea ! Multumesc pentru raspunsuri . Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Am si eu vreo 2 placi cu 7106, primite de la un cunoscut care lucra pe teren si le-a calcat/scapat. In principiu, s-ar mai putea face cate ceva cu ce a ramas, dar de refacut aparatul original, pentru 10-40 lei cat e pe la noi un asemenea aparat, nu merita, probabil ca in afara ca e greu de gasit piesa, s-ar putea sa coste mai scump decat un aparat nou...Toate cele bune!Edit: Mi-am luat si eu un 9208, atras de capacimetru (si ampermetru alternativ, eventual o frecventa si poate ohmetru cu scara de 20Mohm...), dar sunt cam dezamagit: pe x200ohm, am aproape 5 ohm rezistenta pe testere (si fluctueaza!))Pentru masurat capacitati peste 20uF, mi-am construit un "adaptor": condensatorul de masurat e pus in serie cu un altul, de sub 20uF (10+2x4,7), apoi se scurtcircuiteaza condensatorul de masurat, citind valoarea condensatorului ajutator. Cu cele 2 valori se calculeaza cu formula Cn=CsxC/(C-Cs) unde Cn e condensatorul necunoscut (masurat), C e valoarea condensatorului ajutator, iar Cs e valoarea (masurata) a condensatoarelor inseriate. Link spre comentariu
fane Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 pot sati dau eu unul,am un aparat defect,dar didplaiul e okpot satil trimit daca suporti taxele. Link spre comentariu
fane Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 aparatul a plecat spre tine,sper sa-ti foloseasca,e fara rbs,pentru 2leicit costa trimiterea nu m-am mai obosit cu rbs. Link spre comentariu
unuldinei Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Ce sa zic , jos palaria ! Si multumesc pentru ajutor ! Sa traiasca nea' Fanica !!! Tot n-am mai facut un curs astazi si am dat pe la posta ,de unde am ridicat coletul nestiind ca o sa am si o surpriza placuta. (inca nu verificasem mesajele de pe forum). Raman dator de o bere sau orice o fi bun de cinstit un om care ajuta dezinteresat. Am montat rapid ecranul , l-am sters un pic cu alcool (macar el sa miroasa) si i-am facut si o poza pentru cei care nu cred ca acest DT9208 are o toleranta acceptabila in electronica de casa.Problema e sa iti testezi aparatul cand il cumperi , ca de altfel orice produs pe care vrei sa-l folosesti cand investesti in el.Inca odata multumesc ! :101P.S. A ramas o carcasa si o placa de baza de la aparatul cu nu stiu ce defect, cine are nevoie sa intrebe. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Si din punctul meu de vedere DT9208A e un aparat mai mult decat suficient pentru electronica "de casa" cum ii spui tu, pt hobby, singura nemultumire a mea ar fi la partea de frecventmetru care are o precizie de te sparge. Si mai are o chestie naspa pe care am intalnit'o din pacate la mai multe modele, testerul de tranzistori are contactele in fundul soclului, la tranzistorii cu picioare scurte trebuie sa le lipesti altele peste ca sa ii masori... Din punctul asta de vedere e mult mai bun M890G, care pe deasupra are si scala de 2v AC. Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 si eu m-am jucat cu unul din asta si m-au disperat testerele. ma refer strict la forma. am incercat sa pun unele mai meseriase si am ramas surprins sa observ ca nu au acelasi tip de mufa si nu le-am putut folosi Link spre comentariu
zolibus Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Ma intereseaza aparatul defect, partea de shunt daca este bun. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 pe mine m-ar interesa cutia!!! Link spre comentariu
unuldinei Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Cutia e cea mai pretioasa. Doar vraja sta in ambalaj ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum