roty_26 Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 am mai vazut pe un site rusesc cum cineva controla umiditatea cu ajutorul unui ventilator de pc care sufla intr-un vas cu apa in cazul in care umiditatea era prea scauta si cu alt ventilator care era pus pe peretele incintei incubatorului si tragea afara aerul din incinta Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Metoda mi se pare rezonabilă. Link spre comentariu
roty_26 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Dupa ce am mai citit si m-am mai documentat am ajuns la o concluzie ca ar trebui asa: 1 un termostat bun care sa zic ca i-am gasit o schema bazata pe un lm 358 ce foloseste ca senzor de temperatura un lm335 , 2 un controler pentru motorasul care face inclinarea rafturilor cu oua de la -45 de grade la +45 de grade din 2 in 2 ore insa aici nu reusesc sa gasesc o schema de temporizator care la 2 ore sa imi cupleze un releu iar la alte 2 ore un alt releu si tot asa (motorul care il am eu este un motor de 12 Vcc care probvine de la un compresor auto de umflat rotile masinii , 3 un controler de umiditate care sa imi actioneze un releu cand umiditatea este scazuta si un altul cand aceasta este ridicata .Nici la asta nu am gasit o schema ceva Mai simplu era sa folosesc un microcontroler gen pic sau atmel dar din pacate nu ma descurc cu programarea lor si acest lucru ma sperie de aceea as vrea sa folosesc componente uzuale Editat Februarie 12, 2015 de roty_26 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum