Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta cu 3 difuzoare

Vizitator radu

Postări Recomandate

Deja ma-ti dat peste cap. Abandon. Oricum eu nu fo nici un fel de cutii de lapte pt izolarea mediilor. COnstruiesc o carcasa din pal micutza sau cumpara medii izolate din fabrica si noapte buna.Sorry VTP dak te-am suparat :ok:

nu, the rest is silence!vtp
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

4

• Shambala

3

• Bogdi16

3

• Sharky

2

Top autori în acest subiect

vezi ca mediile inchise in spate din fabrica va trebui sa le tai mai sus.

daca lucrurile nu sunt facute cu cap, pot iesi prost! Mai ales daca sunt in discutie 3 traductoare trebuie sa stii caracteristicile de frecventa ale acestora! Ce a scris shambala este valabil partial pentru ca exista medii inchise care au frecventa de rezonanta mai joasa decat multe medii deschise. Important este punctul unde vrei sa desparti cele doua traductoare.La nivelul de cunostiinte pe care il afisezi, parerea mea este ca trebuie sa lucrezi cu traductoare serioase, livrate cu date tehnice din fabrica, pe baza carora sa ceri ajutorul unuia cu experienta. Altfel, cu toate sfortarile, sansa de a scoate ceva bun este o pura intamplare!vtp
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări