Blind Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Dezamagitor, cu exceptia a 2-3 persoane, n-a fost lumea de pe elforum la concert :( Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Dezamagitor, cu exceptia a 2-3 persoane, n-a fost lumea de pe elforum la concert :(Daca mai era in viata legendarul Bon Scott !cu siguranta eram la concert. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Dezamagitor, cu exceptia a 2-3 persoane, n-a fost lumea de pe elforum la concert :(Daca mai era in viata legendarul Bon Scott !cu siguranta eram la concert. poate nu ai dreptate cu Scottpoate au fost mai multi si nu vor sa scrie aicipoate sunt si manelisti pe aici rockul este destul de exclusivist azi ,ce crezi ca toti care au venit la concert sunt rockeri?la Metallica merg multe fete pentru doua bucati,le stii sigur.....stii cum este "ce este putin este bun" Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Dezamagitor, cu exceptia a 2-3 persoane, n-a fost lumea de pe elforum la concert :(Multi dintre cei de pe forum nu sunt din buscuresti si cu toate ca si-ar fi dorit sa mearga, nu au putut. Sau pur si simplu nu le place rock-ul, dar nici nu-l critica(exclus cocolari ). Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Viobio!Asculta melodia" RIDE ON" cu Brian si cu Scott .(Brian se cam chinuie) http://www.youtube.com/watch?v=8oOT4trz ... re=related Link spre comentariu
Blind Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Mie-mi place mai mult vocea lu' Brian Johnson, dar asta e doar chestie de gust, important e ca membrii elforum n-au prea gustat concertul. (iar la cati membrii sunt aici, ma asteptam sa fie prezenti ceva mai multi la concert).Am prieteni din Constanta si cunostinte din Timisoara care au venit la concert, resedinta in alt oras nu-i tocmai o scuza Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Am vazut ieri la stiri ca li s-a luat spaga 2500 la iesirea din RO prin vama Nadlac desi erau cu toate in regula.Au facut plangere cand au ajuns la unguri si degeaba, pana acum nu a fost gasit nimeni vinovat...Incepe sa-mi fie rusine ca sunt roman, desi nu am facut niciodata ceva similar. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 E destul de veche stirea. Considera ca esti chirias in rromales land, va fi mult mai usor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Tot de la stiri, s-ar zice ca spagarii au fost concediati si acum dosarul e la parchet. Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Ce ziceti de concertele care o sa fie pe 25-27 la Romexpo? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum