Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Concert AC/DC

ALVIN

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

4

• ALVIN

3

• q_acdc

2

• paul14

2

Top autori în acest subiect

Dezamagitor, cu exceptia a 2-3 persoane, n-a fost lumea de pe elforum la concert :(

Daca mai era in viata legendarul Bon Scott !cu siguranta eram la concert. :da
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dezamagitor, cu exceptia a 2-3 persoane, n-a fost lumea de pe elforum la concert :(

Daca mai era in viata legendarul Bon Scott !cu siguranta eram la concert. :da
poate nu ai dreptate cu Scottpoate au fost mai multi si nu vor sa scrie aicipoate sunt si manelisti pe aici :ras: rockul este destul de exclusivist azi ,ce crezi ca toti care au venit la concert sunt rockeri?la Metallica merg multe fete pentru doua bucati,le stii sigur.....stii cum este "ce este putin este bun"
Link spre comentariu

Multi dintre cei de pe forum nu sunt din buscuresti si cu toate ca si-ar fi dorit sa mearga, nu au putut. Sau pur si simplu nu le place rock-ul, dar nici nu-l critica(exclus cocolari :aut: ).
Link spre comentariu

Mie-mi place mai mult vocea lu' Brian Johnson, dar asta e doar chestie de gust, important e ca membrii elforum n-au prea gustat concertul. (iar la cati membrii sunt aici, ma asteptam sa fie prezenti ceva mai multi la concert).Am prieteni din Constanta si cunostinte din Timisoara care au venit la concert, resedinta in alt oras nu-i tocmai o scuza :)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am vazut ieri la stiri ca li s-a luat spaga 2500 la iesirea din RO prin vama Nadlac desi erau cu toate in regula.Au facut plangere cand au ajuns la unguri si degeaba, pana acum nu a fost gasit nimeni vinovat...Incepe sa-mi fie rusine ca sunt roman, desi nu am facut niciodata ceva similar. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări