ALVIN Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Peste 3 zile or sa cinte in Bucuresti si pe aici...tacere, nu sint fani printre forumisti sau o considerati o trupa de dinozauri, repetitivi, simpli, etc? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Peste 3 zile or sa cinte in Bucuresti si pe aici...tacere, nu sint fani printre forumisti sau o considerati o trupa de dinozauri, repetitivi, simpli, etc?am bilete !!!astept sa vina Duminica mai repedesunt dinozauri prin putere si ca vor ajunge in istoria muziciiva rog sa nu facem polemici vis a vis de genurile muzicale ,fiecare cu cultura lui muzicalaeu ascult rock,dar nu toate genurileAC/DC sunt pe la jumatatea clasamentului meuacum depinde si ce stare de spirit avem cind ascultam o trupa Link spre comentariu
ALVIN Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Eu i-am vazut acum aproape un an (05.06.2009), mi-am implinit un vis de pe cind eram la liceu si ascultam AC/DC la Europa Libera. Am fost la poarta stadionului la pe la 3 dupa amiaza, am intrat pe la 6 si concertul a inceput la 10 si in tot acest interval nu am pus pe limba nici un strop de alcool (se facea control la intrare, in interior se vindea numai bere si n-am baut pentru ca WC-urile erau la mama naibii, prinsesem loc bun si daca ma duceam sa ma usurez nu ma mai puteam apropia de scena). Din cauza asta icon_jook parca mi-a lipsit ceva sa ma simt 100% satisfacut. Colac peste pupaza la putin timp mi s-a paradit hard-disk-ul si am pierdut aproape toate pozele si filmuletele care le facusem inainte si in timpul concertului. Am vazut multe clipuri pe youtube si abia acum realizez ca "am fost si eu acolo". Celor care vor merge le urez sa petreaca o seara de neuitat! viobio, sa ne spui impresiile tale! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 astept acest concert de 25 de ani Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 astept acest concert de 25 de animai sunt citeva ore si incepe nebuniaasteptam toti cocalarii si manelistii ,sunt invitatii mei ,vreau sa le explodeze capul ,atunci cind vor auzi "tunetele camioanelor"A-A-A-A-A!AA-A-A-AA! TUNDER!!!! :supz: :supz: :supz: :bananaparty: Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 ye ,ye...ac/dc rules...! :supz: cei mai adevarati si constanti dintre toti...! :supz: i love them... :smt041 :smt041 :smt041 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 astept acest concert de 25 de animai sunt citeva ore si incepe nebuniaasteptam toti cocalarii si manelistii ,sunt invitatii mei ,vreau sa le explodeze capul ,atunci cind vor auzi "tunetele camioanelor"A-A-A-A-A!AA-A-A-AA! TUNDER!!!! :supz: :supz: :supz: :bananaparty:am plecat la nebunie Link spre comentariu
Blind Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Si cateva poze de la concert: http://www.flickr.com/photos/15461860@N07/4612698255/ (dati browse). A fost foarte tare prestatia lor. Angus era pastilat rau :toothy2: Nasoale: ragaiturile celor de la down, moacele pustanilor sub 20 de ani, lipsa de wc-uri (nu va recomand sa mergeti pe trotuarul de langa casa poporului in urmatoarele 3-4 saptamani). Din fericire, warm-up-ul de la Iris si prestatia celor de la Ac-Dc au facut ca partile nashpa sa fie insignifiante. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 "formatia vocal instrumentala AC/DC "a adus o parte din iad pe pamintprestatia a fost extraordinara,au avut cel mai bun sunet din cite a auzit urechea mea (inca mai am niscaiva tiuieli)nu cred ca poate fi transpusa in vorbe starea indusa de acesti monstri ai rockuluilasa arata un show adevarat,asa arata vedetele adevarate,poate vor invata si trupele romanesti cum se face un show adevaratinca odata :supz: :supz: :supz: sa ne intilnim cu bine la RAMMSTEIN!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 "formatia vocal instrumentala AC/DC "a adus o parte din iad pe pamintprestatia a fost extraordinara,au avut cel mai bun sunet din cite a auzit urechea mea (inca mai am niscaiva tiuieli)nu cred ca poate fi transpusa in vorbe starea indusa de acesti monstri ai rockuluilasa arata un show adevarat,asa arata vedetele adevarate,poate vor invata si trupele romanesti cum se face un show adevaratinca odata :supz: :supz: :supz: sa ne intilnim cu bine la RAMMSTEIN!!!fratilor asa de putini am fost la concert? Link spre comentariu
Toader Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Inca nu si-au revenit. Link spre comentariu
ALVIN Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 "prestatia a fost extraordinara,au avut cel mai bun sunet din cite a auzit urechea mea Venind din partea unui lampar cu experienta inclin sa cred ca asa a fost De asemenea cred ca are dreptate toader, inca mai astep telefonul unui prieten pe care eu l-am sunat chiar in timpul concertului din Madrid (sa asculte "Thunderstruck") si care ieri, luni, la ora prinzului, inca nu ajunsese acasa (la 150 Km de Bucuresti) Link spre comentariu
florincccc Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Mor de necaz ca n-am ajuns la concert. I-am mai vazut la un Monsters of Rock memorabil in Budapesta , anul 1991 (ehehei... ce mai timpuri!). Atunci am inteles ce inseamna SHOW. http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum