Vizitator NFS Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 salut! am un tb digitek CD14X. problema este ca nu mai functioneaza telecomanda si i-am bagat din greseala un cod de blocare care restrictioneaza accesul la tv. ma gandeam ca il pot debloca printr-un upgrade de soft (are si DVD incorporat). stie cineva unde pot gasi softul pt acest tv? pe google gasesc foarte putine informatii si majoritatea in franceza (sunt paralele cu aceasta limba). thx Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 stimate domn...!telecomanda defecta --- daca este cu adevarat defecta ---- este o problema , iar introducerea unui cod de blocare/deblocare este o cu totul alta problema...! in alta ordine de idei , deblocarea aparatului nu se face prin upgrade de soft niciodata never - ever... prin upgrade de soft nu se pot decit --- eventual --- introduce codecuri mai moderne daca aparatul stie si divx sau modificarea zonelor de operare ale dvd-ului ... deblocarea aparatului dvs se poate face prin 3 metode mari si late...1--- introducerea codului corect din 3 sau 4 cifre in mod direct...adica exact ca o parola2--- intrarea in menu-ul de service si operarea pentru identificarea plus anularea codului de deblocare...!3--- rescrierea memoriei aparatului cu un dump valid...!pentru inceput , ar trebui sa va lamuriti mai intii si mai intii daca telecomanda este functionala... ...abia after dupa aceea incepe balul...! Link spre comentariu
Vizitator NFS Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 ok, o sa merg la un magazin specializat sa iau alta telecomanda, fiindca de la baterii nu este, nu stiu ce naiba are. si cum pot intra in meniul de service? thx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum