Vizitator Tubulet Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Am un k800i cumparata de la cineva , mam jucat pe el cu cartela omului lam butonat destul de bine Am ajuns acasa cand sa pun cartela mea Phone Locked ! Stie cineva cum sa scot acest code ??Detin mai multe programe de resoft/custom soft ptr sony ericsson !PLZ HELP Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Daca mai tin minte bine(a trecut ceva timp de cand nu mai modez SE) cu XS++ ai optiunea de resetare a codului la 00000. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Intreb si eu tot aici....Cum se aude pe K800 pe handsfreeul intern?Am unul si mi se pare ca se aude extrem de incet....acolo unde-i liniste....si ma batea gandul sa-i cumpar alta antena/difuzor ca si antena i-am cam belit-o.deci?Cum ar trebui sa se auda? Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Handsfree intern adica casca telefonului in care il auzi pe cel cu care vorbesti? Se aude destul de tare. Daca vrei poti sa schimbi driverul de sunet specific pentru casca cu unul mai potent. Sunt diferente clare Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Salut si merci de raspuns !Ma refer la difuzorul de pe spate....cel de canta manele Si cu ce driver l-as putea inlocui pe cel actual? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Salut si merci de raspuns !Ma refer la difuzorul de pe spate....cel de canta manele Si cu ce driver l-as putea inlocui pe cel actual?Daca se aude incet difuzorul si la sonerie e cazul sa'l schimbi. Drivere de sunet gasesti pe toate drumurile, se numesc acustice, cauta "k800i acoustics" si o sa gasesti o gramada. Acu' sunetul e o calitate subiectiva deci tre sa gasesti tu ceva care sa'ti placa. Vezi aici in postul nr 12 ce fisier corespunde carei functii, ca sa schimbi doar sunetul in difuzor nu si in casca de convorbire sau setul handsfree. http://forums.se-nse.net/topic/37454-w595-acoustics/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum