Vizitator Dem Valeriu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 am nevoie de o schema pt filtre cu protectie cu bec pt un driver pa-d52(eminence) pe 8omi de 80w.am construit incintele.mai am nevoie doar de filtre .va rog mult dk puteti sa ma ajutati.multumesc anticipat! Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Filtrele nu se fac chiar asa de simplu. Uite cam care e procedura: http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=31 Cu alte cuvinte, pentru ca cineva sa-ti poata proiecta\executa un filtru calumea trebuie sa aiba la indemana difuzoarele+cutia. Link spre comentariu
Vizitator Dem Valeriu Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 multumesc pt informatii.asa poate as obtine niste filtre ideale.dar din pacate nu prea am timp acuma pt atatea calcule si nici cunostintele necesare deocamdata.mi-ar trebui o schema macar asa aproximativ sa fie adecvata cu driverul respectiv chiar dk nu o sa obtin chiar performante maxime dar sa sune cat de cat ok.va rog sa ma ajutati dk puteti. Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 OK, construirea filrelor din burta, pe langa faptul nu vor suna bine mai e si riscanta. De ce??? Citeste discutia din topicul urmator. Pe la jumatatea paginii sunt si niste grafice cu explicatiile aferente. Cred ca te vei lamurii.viewtopic.php?f=4&t=57101&p=505010#p505010 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 pe langa ce a spus ahegyes trebuie sa tii cont ca pad52 nu este echivalent cu eminence psd nustiucat decat la recone kit (se potriveste fizic).In rest nici raspunsul nu e acelasi, nici dimensiunile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum