Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATi 9800 vs nVidia 5900 XT

radue

9800 Pro sau 5900 XT  

11 membri au votat

1. 1. 9800 Pro sau 5900 XT

• 9800 Pro
      13
    • 5900 XT
      1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

7

• Depanatoru

2

• Electron

1

• i0nutzb

1

Top autori în acest subiect

Vizitator adisadicul

Cauta una GeCube 9800 Pro 128Mb.Cele de la GeCube sunt cu R360 (9800XT). Daca le faci o racire adecvata (Ati Silencer 4 + radiatoare memorii) si un update de BIOS, o sa functioneze ca XT fara probleme.

Link spre comentariu

In nici un caz nvidia. ATi e net superior. Pe langa asta am observat la placa mea (Radeon 9600) ca pe desktop culorile sunt mult mai frumoase decat la o placa nvidia, adica astea din urma au culorile intunecate, urate.

Link spre comentariu

EU in momentul de fata am un FX5200 la care nu am avut nici cea mai mica problema ( cam slabuta placa, de la Asus, ceva cu magic... );din caate am mai auzit pe la altii placile video Ati ar avea probleme cu driverele, cum ca daca reinstalezi driverele se duce si WIndowsul;Ati avut careva probleme de genul asta?

Link spre comentariu
Vizitator vik

Ati fara discutie. Daca poti ia-o de la un producator bun: Gigabyte, MSI, Sapphire, etc. Si nu asculta prostiile (cum ca Ati are probleme cu driverele) care sunt lansate de fanii nvidia.

din caate am mai auzit pe la altii placile video Ati ar avea probleme cu driverele, cum ca daca reinstalezi driverele se duce si WIndowsul;

tu chiar crezi pocaria asta de ai scris-o?
Link spre comentariu

plăcile ATI sunt recunoscute pentru calitatea net superioară faţă de nvidia. în schimb, nvidia este recunoscută pentru plăcile rapide. stai puţin, te gândeşti ce îţi trebuie şi acţionezi ca atare...apoi, probleme poţi avea şi cu un mouse ordinar dacă nu ştii să pui nişte drivere :w00t: :death:

Link spre comentariu
Vizitator m_maxx

Am uitat sa specific: in mare parte o sa o folosesc pt jocuri;

daca ai bani destui poti lua un EN6800LE/HTD/256M Nvidia GF6800LE , PCIE*, 256Mb , Tv-out HDTV , DVI ; 2nd VGA ; TV out adaptor ; DVI-to-2nd VGA adaptor JOINT OPERATIONe mult mai tare decat Atiiar Nvidia cu Xt la sfarsit sa va feriti de ele sunt deja overclockatesi daca a inceput sa`ti mearga sacadat in joc te`ai fript nu mai ai ce`i face
Link spre comentariu

m_maxx wrote:

iar Nvidia cu Xt la sfarsit sa va feriti de ele sunt deja overclockate

Asta de unde ai scos-o ? Pai chiar asta e avantajul placilor XT ca pot fi overclock-ate pana la variantele standard la un pret mult mai mic.Daca are bani destui poate sa-si ia si 7800GT.Dintre astea doua placi pe care le poate alege e clar ca mai buna e cea ATI , asta se poate verifica in orice test comparativ de placi video.
Link spre comentariu
Vizitator m_maxx

cele cu XT la sfarsit sunt deja over si chiar cu o racire serioasa (poate azot lichid) :twisted: nu vei putea folosi placa in conditii bune.Snake atunci poate vrei oGame Buster Radeon X800XLA VIVO 256 ATi Radeon RX800 XL (400MHz), 256 MB DDR3 (256bit DDR3, 980 MHz), TV-Out, DVI, VGA, AGP8X, VIVO, Cyberlink PowerDVD 4.0 XP

Link spre comentariu
Vizitator adisadicul

cele cu XT la sfarsit sunt deja over

Acest lucru este valabil pt. nVidia. La Radeon9800XT este alt chip (R360) nu e un pro (R350) overclockat.Un pret la X800?X700 e comparabil ca performanta cu 9800Pro. X800 e o idee mai buna ca performante.Presupun ca daca avea destui bani lua o pb. cu PCIE SLI si 2x 6600GT :lol: si nu mai punea poll-ul pt. 9800Pro vs 5900XT
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări