mihaikorg Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Salutare,vreau sa-mi fac 2 sateliti de 15'' la care am deocamdata filtrele si hornurile insa nu stiu ce difuzoare sa aleg.(dintre RCF MB15N351 si B&C 15HPL76,cu care cred ca este dotat FBT maxx 6 ) Driverele vor fi cel mai probabil rcf nd 350. daca aveti alte propuneri la difuzoare le astept,daca nu macar intre astea sa-mi spuneti cam care ar fi mai bun.( le voi folosi langa fbt-uri maxx 6 si basi.) Link spre comentariu
Dj_david Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 difuzoarele sunt ok, ambele . problema este alta. degeaba alegi difuzoare bune daca filtrele pe care o sa le folosesti sunt proaste. filtrul face cam 90% din sunetul unei boxe care suna bine. in concluzie va trebui sa acorzi o mare atentie filtrului daca doresti sa obtii acel sunet pe care il cauta majoritatea formatiilor pentru live Link spre comentariu
mihaikorg Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 filtrele pe care la em sunt facute la shambala tatal filtrelor:D cel putin asa se zvoneste pe aici, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum