M1Hai Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 De curand am realizat un montaj "2 in 1", adica am facut aceasta miniorga (in varianta stereo) si acest vu-metru pe acelasi cablaj. Montajul functioneaza bine,fara nici o problema. Mai jos am atasat 2 poze cu montajul si niste filmulete cu functionarea acestuia. Daca as vrea sa alimentez acest montaj de la bateria masinii... aceasta tensiune mai trebuie filtrata/stabilizata? Acum,pentru alimtentare folosesc un adaptor -gen laptop- care scoate 12Vcc/1A. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 merge alimentat de la bateria masinii, fara nici un filtraj, bateria e o sursa perfect filtrataeventual ar trebui recalculate rez de limitare la led-uri pt 14 V Link spre comentariu
buzea Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 ai lucrat frumos bravo imi place....... Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 ideea de a le combina e super..felicitari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum