norad Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Va salut, Atasez niste scheme ale acestui osciloscop, care se vad putin mai bine decat cele de pe pagina lui Blind. Sunt aceleasi imagini (caci eu i le-am trimis) dar sunt lipite. http://rapidshare.com/files/386435747/E0101.zip.html E o arhiva zip ce se poate downloada de 10 ori. Daca mai vrea cineva, o sa mai ridic eu pe net, sau, daca vrea cineva sa le puna pe un server host. Din nefericire nu mai am schemele pe hartie (s-au pierdut la mutat). S-au mai pierdut si altele...cred ca s-au lipit de mana celor care m-au ajutat cu mutatul. Problema acestui osciloscop este ca nu se poate stabiliza spotul in centru. Acesta se deplaseaza relativ lent de la stanga la dreapta, dupa care se repeta cursa (similar cu dunga neagra de la roata contorului electric). O cursa completa are loc in circa jumatate de secunda. Sunt mai multi potentiometri si semireglabili in osciloscop, dar nu vreau sa ma bag aiurea sa-l dereglez din greseala. Am nevoie de sfatul unei persoane avizate care a mai lucrat pe asa ceva. Am atasat si niste poze luate cu telefonul. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum