Vizitator amatoru Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 am si eu niste miniboxe sony ericsson ( http://it.tinypic.com/r/wa0oao/5 )din pacate sa rupt mufa si am taito cu totu ramanand doar cu firele si cu difuzoarele vazute in poza ! cand am desfacut mufa am realizat ca sub acel plastic se afla o placa de cablaj cu vreo 3 condensatori(cred eu ca sunt dupa forma cilindrica si bornele de la baza acestora cu aripioare de conectare in parti)am adaptat la boxe o mufa jack de 3,5 mm dar bineinteles ca se aude cu mult mai incet!cum pot face sa se auda inapoi la fel de tare chiar si cu mufa jack?...ma gandeam la un mini amplificator conectat la 9 v ceva in genu astuia vreo alta idee de mini amplificator?sau ceva de genu? stima Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 la acele mini boxe sony nu prea e bine sa legi boxe si logic ca se aude mai incet compara difuzoarele acelea mici originale cu ce ai tu si ai sa vezi diferenta am avut si eu placerea sa experimentez boxele acelea se auzeau binisordaca vrei sa se auda tare pune un difuzor de frecvente medii sau inalte si ai sa vezi cum se aude asta daca vrei urlet.. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Cauta pe forum, sunt destule discutii, daca ai intrebari scrii acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate