Vizitator alexx_88 Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Proiectul a mai avansat intre timp. Am facut placuta, partea de initializare merge ok (input de la butoane), afisare text pe lcd. Alimentarea o voi face de la 6 baterii de 1.5V conectate in serie. Problemele cele mai mari le intampin de vreo 2 zile la pardalnicul de L298. L-am schimbat deja o data, deci inclin sa cred ca problema este undeva intre masa si scaun . Am masurat intrarile: pinul 4 - 8.3V ; pinul 9 - 4.9V; pinul 10 - 4.9V; pinul 12 - 0V; pinul 11 - 4.9V . Tensiunea intre OUT3 si OUT4 - 0V Link spre comentariu
Vizitator alexx_88 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Am terminat proiectul, pun aici un link cu documentatia. Mai pe seara poate fac si un filmulet. http://elf.cs.pub.ro/pm/wiki/prj2010/pgp/cruise Multumesc tuturor pentru ajutor! Un mare regret am in faptul ca am folosit un senzor cu raza de detectie prea mica. La viteze decente, masinuta nu are timp sa reactioneze corespunzator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum