remus68 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Modelul placii este "Hibrid 2 "Singurul tranzistor (EFT317) se gaseste la intrarea in discriminator si atit calea comuna cit si selectorul de canale sint cu tuburi. Acest Venus este identic cu Miraj4 (pina si panoul comenzilor e acelasi) si nu face parte din seria "Hibrid" care au avut FI cale comuna si selectorul de canale cu tranzistoare. 1 Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 (editat) Bună ziua am și eu o problema cu un Venus 5 baleiaju vertical nuse deschide lipsa tensiune pe pini 6si 7 200 volti Am verificat condensati și înlocuit după caz mulțumesc Editat Decembrie 5, 2019 de florinmar Pe Pini tubului PCl 85 Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 are traf pe cadre parca ,care e starea lui? Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Da are e în stare buna Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 atunci daca nu e schema urmareste invers de la picioruse traseul pina la o sursa de alimentare , e posibil sa ai intrerupte ceva rezistente, trebuie sa ajungi la ceva electrolitici de tabla sunt parca 3 la numar. Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Da 3. Sunt am sa verific Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Cum pot recepționa banda uif pe el o schema ceva de modificarea selectorului Link spre comentariu
QQme Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Erau in comert, convertoare uif-fif pe canale fixe, se modificau prin montarea a 2 diode varicap, un dublor de tensiune si un potentiometru ce comanda intreaga banda de uif, (erau romanesti,un cub negru de plastic) erau si URSS cu acord variabil din constructie. altfel trebue utilizat un selector fif-uif. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Mai am 3buc selectoare Nos în cutia originala sigilate mai 1978 P35263 dar cred ca sunt FiF.... Am avut și 2 FiF uif dar a luat cineva de pe forum la pachet 8 buc. Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Poze ceva pret Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) 1 hour ago, florinmar said: Poze ceva pret 3buc toate 65 lei impreuna , transport Posta Ro inclus , am desigilat una ,sa se vada ce este in cutie . Editat Decembrie 13, 2019 de Усилитель Link spre comentariu
Cornel1968 Postat Noiembrie 24, 2021 Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Doamne,ce vremuri,ce amintiri frumoase,ce mă mai trăznea de câteva ori pe lângă trafo de linii când mă plimbam cu șurubelnița pe la PL 500 sau PY88! Vă mulțumesc domnilor pentru acest forum,cu televizoare pe lampi. Recent am găsit în podul unui unchi de al meu plecat la cele veșnice un televizor Compliment E hibrid și dacă cineva are vreo schemă v-aș ruga din suflet să mă ajutati,aș vrea s-al resuscitez,doar așa în amintirea vremurilor faine din pionierat-ul meu de electronist!Nu îndrăznesc să-l bag în priză pană nu trec în "revistă" toate "blocurile" la nivel vizibil înainte sa ard ceva irecuperabil! Vă Mulțumesc Anticipat pentru orice sugestie sau opinie! Link spre comentariu
vera Postat Noiembrie 24, 2021 Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Am eu selector FIF-UIF. Il caut maine si daca-l gasesc pun poza cu el. Link spre comentariu
florinmar Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Perfect Link spre comentariu
megabit Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 23 ore, Cornel1968 a spus: .... dacă cineva are vreo schemă v-aș ruga din suflet să mă ajutati,aș vrea s-al resuscitez, ... Uite scheme pentru Hibrid H2 si nu numai ... https://cloud.kyme32.ro/ftp_backup/CARTI SI REVISTE HAM RADIO/carti romanesti si alte pdfuri/Scheme de televizoare%2C magnetofoane picupuri Ed. a II-a Vol. I (M. Silisteanu %26 I. Presura) (1976).pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum