Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator mosfet + controler

lucione_cip

Postări Recomandate

Felicitari !Foarte ,foarte bine , inteligent si frumos construit ampliful .O sa te ajut cu schimbarea firmware din atmel dar acum sunt foarte ocupat .Sper ca in maxim 1 luna sa te contactez pentru a finaliza treaba .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucione_cip

20

• ratza

2

• adicontakt

2

• cnegrea0

2

Top autori în acest subiect

Multumesc mult.

Postez si o arhiva cu poze cu mine din timpul constructiei, totusi a fost construit in conditi "grele", cel mai greu a fost la partea frontala, am dat gauri cu bormasina si am pilit cu pila pana am facut decupaturile pentru lcd, butoane si vumetru, am "muncit" trei zile la pila :rade: , bine nu trei zile continu, caci nu pot sta chiar mult in carut. (prieteni stiu de ce), iar vopsitul a fost cea mai "scarboasa" parte (nu mi-a placut vopsitul niciodata) cu toate ca eu m-am gandit ca mi-le vopseste cumnatul meu care lucreaza la service auto, dar .."nu murdaresc eu pistolol de vopsit pt 3 table, lasa ca te descurci tu" si mi-a adus vopsea neagra si o pensula :nebunrau: si....m-am descurcat, mai mult m-am vopsit pe maini :rade:

Link spre comentariu

to respectul pentru munca depusa....mai ales pentru cineva in pozitia ta......apropo....laboratorul tau sau atelerul tau seamana cu al meu (patul in care dorm :ras: :ras: :ras: :ras: :ras: )

Link spre comentariu

cand ti-am trimis condensatorii habar nu aveam ce vrei sa faci cu ei , credeam ca doar un simplu amplif , acuma vad ca e o lucrare de marime mai mare. felicitarip.s. ca sa iasa mai bine vopseaua puteai sa inmoi un burete in ea si sa tamponezi pe suprafata tablei , iese superinca odata felicitari

Link spre comentariu

to respectul pentru munca depusa....mai ales pentru cineva in pozitia ta......apropo....laboratorul tau sau atelerul tau seamana cu al meu (patul in care dorm :ras: :ras: :ras: :ras: :ras: )

Si la mine este defapt tot camera unde dorm, din cauza deplasari nu mai pot lucra in atelier (o alta camera mai "amenajata")
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări