danzup Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Felicitari !Foarte ,foarte bine , inteligent si frumos construit ampliful .O sa te ajut cu schimbarea firmware din atmel dar acum sunt foarte ocupat .Sper ca in maxim 1 luna sa te contactez pentru a finaliza treaba . Link spre comentariu
lucione_cip Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Multumesc mult. Postez si o arhiva cu poze cu mine din timpul constructiei, totusi a fost construit in conditi "grele", cel mai greu a fost la partea frontala, am dat gauri cu bormasina si am pilit cu pila pana am facut decupaturile pentru lcd, butoane si vumetru, am "muncit" trei zile la pila , bine nu trei zile continu, caci nu pot sta chiar mult in carut. (prieteni stiu de ce), iar vopsitul a fost cea mai "scarboasa" parte (nu mi-a placut vopsitul niciodata) cu toate ca eu m-am gandit ca mi-le vopseste cumnatul meu care lucreaza la service auto, dar .."nu murdaresc eu pistolol de vopsit pt 3 table, lasa ca te descurci tu" si mi-a adus vopsea neagra si o pensula si....m-am descurcat, mai mult m-am vopsit pe maini Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 to respectul pentru munca depusa....mai ales pentru cineva in pozitia ta......apropo....laboratorul tau sau atelerul tau seamana cu al meu (patul in care dorm ) Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 cand ti-am trimis condensatorii habar nu aveam ce vrei sa faci cu ei , credeam ca doar un simplu amplif , acuma vad ca e o lucrare de marime mai mare. felicitarip.s. ca sa iasa mai bine vopseaua puteai sa inmoi un burete in ea si sa tamponezi pe suprafata tablei , iese superinca odata felicitari Link spre comentariu
lucione_cip Postat Mai 12, 2010 Autor Partajează Postat Mai 12, 2010 Hmmm, nu stiam faza cu buretele la vopsea, cum am spus, capitolul asta nu mi-a placut niciodata. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Felicitari pentru realizare Link spre comentariu
lucione_cip Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Mai postez o poza in care se vede mai bine si vu-metru Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Felicitari pentru constructie , mai ales in situatia ta. :cry: Link spre comentariu
madkat Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Toata stima pentru constructie. Imi place cat de curat este lucrat amplificatorul. Link spre comentariu
Alenicand Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 la mai mare! esti dibaci si foarte ambitios, tot respectul... Link spre comentariu
lucione_cip Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 to respectul pentru munca depusa....mai ales pentru cineva in pozitia ta......apropo....laboratorul tau sau atelerul tau seamana cu al meu (patul in care dorm )Si la mine este defapt tot camera unde dorm, din cauza deplasari nu mai pot lucra in atelier (o alta camera mai "amenajata") Link spre comentariu
Dj Alex Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Felicitari pentru Realizare Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Super tare !! Felicitari Link spre comentariu
babic2005 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Intradevar o realizare pana la capat , bun bun bun....Stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum