Vizitator andreeiu Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Am de realizat un proiect scris in .asm limbaj de asamblare care sa-mi genereze un semnal dreptunghiular cu frecventa intre 1 si 10 kHz pentru Microcontrolerul 8051. Va multumesc,Andrei Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 ce noroc ai ca nu se stuiaza CISC-uri pe la scoli daca iti pica bine uita-te aici. combinat cu datasheet-ul omidei ar trebui sa iasa ceva... http://www.keil.com/support/man/docs/is ... ctions.htm apropo...cum faci selectia frecventei? sau sa fie fixa in intervalul ala? Link spre comentariu
Vizitator andreeiu Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 sa fie fixa Link spre comentariu
srdjan Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 secretul tau se ascunde intre urmatoarele notatii:CPL;ACALL;SJMP;MOV;TH0;TL0;JNB;TR0;CLR;TF0;RETideea e cam urmatoarea. dai "1" la pin numeri 1/2 din perioada dai "0" la pin iar numeri 1/2 din perioada (numaratu se face la o frecventa cunoscuta) 8051 numara el pentru tine de fapt...oricum e risipa de siliciu ca un 8051 sa faca "doar" atat Link spre comentariu
Vizitator andreeiu Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 am nevoie doar de cod, nu am de realizat si practic montajul la generatorul de semnal. Problema e ca trebuie in asm, iar momentan nu ma prea descurc asa bine cu limbaju' asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum