Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare

macea

Postări Recomandate

Salutare jupanilor.O intrebare la dvs.Am un calculator mai vechi care are un procesor AMD Duron la 1,1GHz, 1Giga de Ram(DDR1),Hard Disck de 80G....si as vrea sa instalez pe el Windows 7 Ultimate...are rost?Va functiona sau n-are resurse suficiente?Precizez ca cu XP SP3 merge brici.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• macea

1

• c_anicai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

incearca, nu ai ce pierde.am instalat pe vremuri xp-ul pe un laptop k6-2 la 266 mhz cu 96 mb ram, 14 procese active in task si mergea cam aiurea, dar na, aveam xp pe laptop care era aproape pentium 1.ne povestesti cum a mers, e nu ma risc, raman cu xp sp2 pe un 3 ghz 1,5gb ram, 500 gb hdd. // am vrut sa trec la win 2000 poate o merge mai repede decat xp-ul dar nu eram multumit de rata de transfer a hardului, pana la urma windowsul e doar suport pentru celelalte programe, zic ca nu are rost. Te incanta cu ceva vin 7 ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări