Vizitator didi4bmw Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 v-as ruga daca puteti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema:am primit cadou un sistem home cinema..mai precis doar satelitii fara receverul propriui zis, boxele sunt de ola un home theater samsung HT thx25 si au caracteristicile:Sistem boxe pe 5,1 canaleBoxe frontale/centrală/spate SubwooferImpedanţă 3Ω x 5 3ΩInterval frecvenţă 140Hz~20KHz 45Hz ~ 160HzNivel presiune sunet la ieşire 86dB/W/M 86dB/W/MPutere nominală 100W 100WPutere maximă 200W 200W Am incercat sa le leg doar satelitii mari (boxele frontale 2 si boxele din spate 2)4 bucati in serie la un amplifictor pioneer ce are imedanta de 8 ohm, avand astfel boxe de 6 ohm pe statie de 8 ohm sperand sa am cat de cat un rezultat placut,binenteles fara a asculta cu vol la maxim,dar am observat ca se aude foarte incet si fara bass deloc..amplif-ul este 2x100watti..nustiu din ce cauza este lipsa totala a basului..am citit pe forum si am auzit ca boxele cu filtre nu se leaga in serie...sau daca se leaga trebuie puse ceva reziztente.sincer nu stiu nu ma pricep daca sunt cu filtre sau nu..si va rog sa ma ajutati cu sfaturi..stima Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 acei sateliti mai mult ca sigur vor avea ceva pentru separarea frecventelor, filtru slabe sanse insa un condensatori ,doi tot are si din cauza asta nu ai bass pe ele insa nu te forta sa bagi in ele putere mare ca o sa iti fie mila de ele acei sateliti nu sunt facuti pentru a reda frecvente joase Link spre comentariu
Vizitator didi4bmw Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 asa ..relativ se aude ok..si clar..dar fara bass,exista vru pericol sa se strice boxele sau statia daca nu fortez prea tare volumul?, mentionez ca sunt legate 2 cate 2 boxe de 3 ohm in serie pe o statie de 8 ohm.deci impedanta la statie este mai mare chiar daca le-am legat in serie.. Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 nu-ti forta norocu poti avea surprize neplacute :violent2: Link spre comentariu
Vizitator didi4bmw Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 riscul fiind la statie sau la boxe? Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 in primul rand la statie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum