Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

anti radar

bmxdany

Postări Recomandate

La toate masinile cu care merg, vitezometrul imi arata cu 10% mai mult decat imi arata GPS-ul. Si eu merg cu cei 9 km/h in plus (pe GPS) si nu m-am mai fript de mult. :da

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

4

• suat

4

• doru3160

3

• bmxdany

3

Top autori în acest subiect

legat de viteza din bord

E adevarat ca un sistem de navigatie GPS iti arata viteza EXACTA ?

Viteza afisata de GPS e mai apropiata decat cea data de vitezometru, dar nu e instant. E o medie alunecataore pe 2-4 secunde. Militianul te pocneste la viteza instant. Daca ai avut ghinionul sa accelerezi putzin, muilitzianul te pusca pana sa vei tu pe GPS.

Daca vrei ca GPS-ul sa reactioneze instant ia un modul GPS chior si filtreaza si afiseaza datele NMEA.

Cea mai ieftina solutie e totusi respectarea vitezei legale.

Link spre comentariu

Dacă mergi constant, nu văd ce diferenţă ar putea fi între viteza măsurată de GPS şi cea măsurată de radarele Poliţiei.

Diferenta e intre modul de calcul al vitezei la GPS - triaxial, fata de viteza de la radar care e doar viteza pe axa Ox, de la ei catre tine.
Link spre comentariu

Nou [ offtopic ] In Braila masina radar si-a gasit un amplasament strategic, ia tot ce misca in 4 directii. intersectia sos de centura cu DN2B. daca te afli pe astea 2 drumuri..indiferent de directia de mers.... te ia. Mai mult... te ia si din mers. O masina de politie patruleaza pe un drum european... pe toti ii ia din mers. Radarul nu sta pe loc..... patruleaza... pe un anumit sector de drum... ia tot ce misca.. din mers. Inclusiv pe cei cu detectoate de 10 milDelia Matache [ blonda de la N&D ] a ramas fara permis dupa ce a fost surprinsa de aparatul radar pe un drum european din judetul Braila.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

1.Chestia cu viteza din bord si cea de pe gps depinde in primul rand de perioada de fabricatie a masinii. De exemplu in cazul meu: kadett '84 imi arata pe gps identic cu bordul; polo 2000 e diferenta intre bord si gps.2. Diferenta dintre bord si gps nu e fix de "x" km/h. Ea variaza in functie de viteza pe care o ai la un moment dat. Ambele cazuri cu anvelopele indicate de carte.Eu unu nu m-as baza pe mersul cu 59km/h (pt limita de 50) petru ca asa cum scria cineva mai sus, radarul detecteaza viteza instantanee. E posibil ca fix in momentul ala tu sa apesi foarte putin (dar suficient) pe acceleratie. Mersul constant fara nici macar o mica variantie de viteza e o utopie.Si in alta ordine de idei, eu nu sunt de acord nici cu detectoarele, d-apai cu antiradarul. E suficient ca unu cu detector sa auda piuitul si sa infiga instinctiv piciorul in frana cat poate de tare.Consider ca limitele de viteza sunt puse totusi cu un anumit scop si ca viteza respectiva e suficienta. Dar nu asta era ideea postului.

Link spre comentariu

Daca esti sofer cat de cat bun nu te infigi ca bou' in frane fara sa te uiti si in spate, daca mai ai timp, desigur, in cazul in care ai detector ai timp sa te uiti si in spate sa vezi care e situatia, atunci cand vrei sa reduci viteza.Cea mai tare chestie mi se pare limitarea de viteza pe care o au unele masini, din pacate, destul de scumpe la ora actuala. Setezi viteza dorita si mergi linistit, nu mai te uiti din 5 in 5 secunde la vitezometru ca sa mergi cu 50-60 km/h.Aici se mai adauga si nivelul solului, mergi cu 55km/h sa zicem si vine o mica panta, pac, ai trecut de 55 :rade:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Uite aici cum functioneaza un antiradar adevarat

La minutele 2:10 si 2:16 se pot vedea ariile de LED IR cum emit , ceea ce pot avertiza un politist cu experienta, ca automobilul vizat are laser jammer .

Deci totusi exista o rezolvare de " jmeker " impotriva noilor radare laser ultraperformante !

Dar sa nu cumva sa dati in aceasta boala grea numita tunning ,

, pentru ca va va costa ceva !
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

cu 250 ron esti ferit de toate amenzile si controalele in plus poti afla si alte chestii f utile, poti intreba cum e drumul, daca sunt blicaje si chiar poti afla unde gasesti o strada daca te-ai ratacit... O statie CB face toti banii !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări