Vizitator Don Adrian Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 am instalat de curand windows 7 fara activation key,am folosit un activator...nu l-am folosit cum trebuie si a inceput windowsul sa faca "figuri",windows genuine,please reinstall.l-am reinstalat si toate bune,dar nu imi mai arata al 2-lea hdd ,mentionez ca e facut partitie.ce sa fac ca sa il arate?aaaaaa,si in device manager il arata,e ceva din setari , dar nu ma pricep,ma poate ajuta cineva? DE CE NU IL ARATA IN MY COMPUTER? Link spre comentariu
altuser Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Incearca urmatoarele: click dreapta pe 'My Computer',selectezi 'Manage' apoi selectezi 'Storage', pe urma 'Disk Management'; acolo vei vedea discurile, partitiile, starea lor, etc.L.E. Biosul ti-l vede? Link spre comentariu
marianjoita Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 l-ai formatat NTFS? Link spre comentariu
Vizitator Don Adrian Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Incearca urmatoarele: click dreapta pe 'My Computer',selectezi 'Manage' apoi selectezi 'Storage', pe urma 'Disk Management'; acolo vei vedea discurile, partitiile, starea lor, etc.L.E. Biosul ti-l vede?da nu are nicio problema,nu am modificat nimic,doar am instalat windowsul iar,in rest nu am facut nimic Link spre comentariu
Vizitator Don Adrian Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 l-ai formatat NTFS?DA Link spre comentariu
Vizitator Don Adrian Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Incearca urmatoarele: click dreapta pe 'My Computer',selectezi 'Manage' apoi selectezi 'Storage', pe urma 'Disk Management'; acolo vei vedea discurile, partitiile, starea lor, etc.L.E. Biosul ti-l vede?am rezolvat,cred ca toata faza era ca nu avea litera partitia Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Am renuntat la XP si am trecut la Windows7Eternity,dar am intampinat o serie de probleme:formatarea nu se poate face corect iar la instalari succesive am constat ca SO ramanea partial pe HDD.Atunci am recurs la o metoda de formatare sa zic mai radicala:am instalat provizoriu o unitate FDD si am folosit o discheta bootabila in MS-DOS,cu comada Format c: (Y/N)?.Dar de data asta formatarea a durat peste doua ore si jumatate(HDD 160GB).Oricum partitionarea HDD-ului e necesara doar daca se folosesc mai multe SO,in rest nu prea are utilitate.Cam asa am patit cu Windows7.PS. am postat tarziu.... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 cred ca sunt 2 topicuri cu aceasi intrebare asta il voi inchide. Nu mai impresionati daca folositi excesiv "?" Link spre comentariu
Postări Recomandate