Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RLC-penseta pentru SMD

Vizitator klausi

Postări Recomandate

Vizitator klausi

As vrea mai intai sa mentionez ca nu vreau sa fac reclama. Am gasit pe net un produs foarte interesant.

http://www.advancedevices.com/products_tw.htm

Din pacate costa mai mult decat face.

Am cautat pe net schema dar nu am gasit-o. E cineva care are acel aparat si e dispus sa scoata schema ? Sau a gasit-o cineva pe net ? Banuiesc ca nu e foarte complicat si in regim de amator oricum iesi la jumatate de pret.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nonny149

2

• Stefan

1

• yo9hnf

1

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Parca in oferta de la TME am vazut doar clestii de la un astfel de aparat, ca o penseta, clesti care se conecteaza normal prim mufe banana sau radio la multimetru (uzual).

Link spre comentariu
Vizitator klausi

DA, intr-adevar produsul de la TME are un pret rezonabil. Ar fi o solutie daca ar avea si L-metru. Cat despre celalalt - e mare. Produsul asta de la canadieni are tot ce vrei intr-o carcasa mica. Deci mai am de asteptat sau de cautat.

Link spre comentariu

Pai daca avea si L-metru sigur numai avea un pret rezonabil. Ieftin si bun nu exista nicaieri.Se gasesc punti RLC la preturi rezonabile si la una din aia se pune o penseta smd si ala e aparatul.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări