papyreloaded Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Dupa ce am construit cateva incinte bas reflex si inchise consider ca am experienta necesara pentru a incerca si alt tip de incinte in privinta carora sunt foarte curios: incintele horn. Inca de cand am descoperit forumul acesta m-au cam fascinat aceste incinte datorita eficientei lor, insa nu prea am luat in serios constructia unora deoarece nu stiu mai nimic despre ele.Practic vreau sa stiu ce se poate obtine dintr-un difuzor gen ew-1003, pentru inceput, in special in zona 80-150hz. Nu ma arunc la proiecte scumpe pentru inceput, vreau doar sa ma conving de potentialul acestor incinte si va rog sa ma ajutati in aceasta privinta.PS:stiu ca trebuie dif cu EPB mare, puteti recomanda ceva ieftin?Va rog corectati-ma daca ce vreau e imposibil la pret mic; lemnul(pal, mdf ) nu reprezinta o problema Link spre comentariu
hILIE Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Vezi incintele Vtp, tot un fel de horn... Link spre comentariu
tranzistor Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 arunca o privire si aici:viewtopic.php?f=4&t=60050 Link spre comentariu
papyreloaded Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Pana la urma m-am descurcat si mi-am facut o idee cu ajutorul hornresp, practic se poate proiecta o incinta cu acel program in limita in care se poate proiecta o incinta pe calculator. Concluzia mea e ca trebuie incinta uriasa fata de br sau inchisa pentru cativa db in plus pe joase...un compromis cum se zicea pe aici. Oricum o sa construiesc asa ceva-precedat de un vtp probabil insa intai sa am timp in vacanta, mai greu sa construiesti pe timpul scolii. Multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 ceau pentru acei cativa decibeli eu prefer sa fac o incinta mai mare decat sa dau cateva milioane in plus pt un amplificator mai puternic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum