Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre incintele horn

papyreloaded

Postări Recomandate

Dupa ce am construit cateva incinte bas reflex si inchise consider ca am experienta necesara pentru a incerca si alt tip de incinte in privinta carora sunt foarte curios: incintele horn. Inca de cand am descoperit forumul acesta m-au cam fascinat aceste incinte datorita eficientei lor, insa nu prea am luat in serios constructia unora deoarece nu stiu mai nimic despre ele.Practic vreau sa stiu ce se poate obtine dintr-un difuzor gen ew-1003, pentru inceput, in special in zona 80-150hz. Nu ma arunc la proiecte scumpe pentru inceput, vreau doar sa ma conving de potentialul acestor incinte si va rog sa ma ajutati in aceasta privinta.PS:stiu ca trebuie dif cu EPB mare, puteti recomanda ceva ieftin?Va rog corectati-ma daca ce vreau e imposibil la pret mic; lemnul(pal, mdf ) nu reprezinta o problema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• papyreloaded

2

• tranzistor

1

• hILIE

1

• 2 săptămâni mai târziu...

Pana la urma m-am descurcat si mi-am facut o idee cu ajutorul hornresp, practic se poate proiecta o incinta cu acel program in limita in care se poate proiecta o incinta pe calculator. Concluzia mea e ca trebuie incinta uriasa fata de br sau inchisa pentru cativa db in plus pe joase...un compromis cum se zicea pe aici. Oricum o sa construiesc asa ceva-precedat de un vtp probabil insa intai sa am timp :speriat in vacanta, mai greu sa construiesti pe timpul scolii. Multumesc pentru sfaturi

Link spre comentariu
Vizitator shumyfi

ceau pentru acei cativa decibeli eu prefer sa fac o incinta mai mare decat sa dau cateva milioane in plus pt un amplificator mai puternic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări