Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu imi arata al 2-lea hdd dupa ce am reinstalat windowsul!!!

Vizitator Don Adrian

Postări Recomandate

Vizitator Don Adrian

am instalat de curand windows 7 fara activation key,am folosit un activator...nu l-am folosit cum trebuie si a inceput windowsul sa faca "figuri",windows genuine,please reinstall.l-am reinstalat si toate bune,dar nu imi mai arata al 2-lea hdd ,mentionez ca e facut partitie.ce sa fac ca sa il arate?aaaaaa,si in device manager il arata,e ceva din setari , :jytuiyu dar nu ma pricep,ma poate ajuta cineva? :speriat DE CE NU IL ARATA IN MY COMPUTER?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

pentru ca unul din cele 2 hdd-uri trebuie configurat obligatoriu ca master , iar celalalt ca slave...! aveti niste calareti undeva pe linga mufa de alimentare...!daca ii puneti pe amindoi master sau pe amindoi slave...nu merge utilajul... :da apar niste proceduri de conflict si n-are cum sa functioneze pc-ul dvs... :ciuda:ceea ce am scris este valabil daca sint doua hdd-uri distincte...evident ! daca este un singur hdd partitionat , inseamna ca nu ati facut instalarea corect...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări