Vizitator Don Adrian Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 am instalat de curand windows 7 fara activation key,am folosit un activator...nu l-am folosit cum trebuie si a inceput windowsul sa faca "figuri",windows genuine,please reinstall.l-am reinstalat si toate bune,dar nu imi mai arata al 2-lea hdd ,mentionez ca e facut partitie.ce sa fac ca sa il arate?aaaaaa,si in device manager il arata,e ceva din setari , dar nu ma pricep,ma poate ajuta cineva? DE CE NU IL ARATA IN MY COMPUTER? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 pentru ca unul din cele 2 hdd-uri trebuie configurat obligatoriu ca master , iar celalalt ca slave...! aveti niste calareti undeva pe linga mufa de alimentare...!daca ii puneti pe amindoi master sau pe amindoi slave...nu merge utilajul... apar niste proceduri de conflict si n-are cum sa functioneze pc-ul dvs... :ciuda:ceea ce am scris este valabil daca sint doua hdd-uri distincte...evident ! daca este un singur hdd partitionat , inseamna ca nu ati facut instalarea corect...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum