Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator AD-005

guttuso

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• guttuso

4

• Muzyk_ant

1

• Adrian_BBS

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

pt ce vrei sa folosesti amplifu asta ....?sincer pt auto e ok ....dar amplificare in camera si niste bookshef-uri....eu unu nu l-as cumpara. Cat despre trafu dau din cd-player....15V bine si ce curent I ....cati amperi ....pt ca pana si finalu asta are nevoie de ceva...iar intr-un sistem auto....radio casetofon/cd/mp3 player ce-o fii ia direct din baterie-alternator unde stii si tu cati amperi sunt. In al doilea rand, nu vreau sa fac reclama proasta...dar am luat si eu de la adelaida si numai kituri nereusite fac, nu stiu de ce, au ei un secret ceva.... Eu unu te sfatuiesc sa iei un kit cu finali moss sau bipolari, gata asamblat , testat, care o sa te multumeasca mai mult decat asteptarile tale , de ex uite : viewtopic.php?f=5&t=58834 niste kituri superbe , poti incerca diy-100, nu mai vorbesc de leach amp sau motoroloa care sunt foarte cunoscute si apreciate. Pt microfon ....direct sa bagi un mic in el ....nu prea-i posibil, iti trebuie un preamplificator de microfon ....dinamic sau pt condensator etc...depinde de mic ai la dispozitie O alta varianta ar fi sa cumperi tu finalu TA8210AH si sa faci un amplif cu el ...eu unu am facut pt cineva cu integratu asta pt un mic proiect, si daca nu esti pretentios suna ok...sa zicem pt niste boxe de calculator. Bafta!

Link spre comentariu

pentru 20W mai bine incerci o schema cu TDA2050, LM1875 sau chiar o schema IPRS pe tranzistori, si ar mai fii cateva intregrate pe care le poti adapta pentru puterea asta........in legatura cu kitul de la adelaida, am luat si eu acelasi kit si a mers o saptamana, si dupa 6 luni pauza intro debara nu a mai vrut sa mearga.......probabil ca nu sunt originale sau or avea ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări