Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta tipăreşte ce culori vrea ea!!!

MifTy

Postări Recomandate

hp d2460 e împricinata, foloseşte cartuşe hp21 şi hp22.de când am pus win7 (acum am iar xp), a pocnit-o brusc pe chelie să scoată culorile absolut aiurea... ieri îmi tipărea pe albastru, azi pe verde... pagina "de probă" are verdele albastru, şi galbenul lipsă, numai aiureli...ca să nu mai amintesc că "negru" pentru ea e o culoare inexistentă...da, cartuşele sunt ok, şi am avut grijă să nu le încarc aiurea...am dezinstalat, dat reboot şi reinstalat driverii, nimic.în afară de faza asta, e ok...idei??? :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• former_Alfred

2

• ghimpe--

1

• Myhayxx

1

Top autori în acest subiect

Păi, verdele nu se obţine din galben + "albastru" (în realitate cyan, bleu-vert)?Înseamnă că lipseşte galbenul, de aceea apare "albastru" (cyan) în loc de verde.

Link spre comentariu

stai, că acum nu mai apare roşu!!! :ras:

apar toate nuanţele de verde, da' roşu, negru, şi combinaţiile lor sunt lipsă la apel!!!

ca să fie clar, uite ce trebuia să apară:

Posted Image

şi ce-a ieşit la imprimantă:

Posted Image

dacă vreau să tipăresc ceva negru, apare fie albastru, fie verde... şi asta fără să conteze ce culoare are documentul, sau dacă setez să scoată color sau numai tonuri de gri...

Link spre comentariu

am patit si eu cu a mea ceva de genu asta, dar la mine era prima data cand am incarcat eu cartusul color. cand ii dadeam sa scoata negru scotea mov. puteam sa o folosesc pentru negru doar daca scoteam cartusul de color.. asta pentru ca nu stiam sa incarc si umpleam cartusul...

Link spre comentariu

Pune mana pe un servetel (preferabil de culoare alb) si "trage-l" usor peste capul de imprimare. Iti ies niste linii de culoare pura? (pt color trebuie sa ai Yellow, Cyan si Magenta - nu neaparat in aceasta ordine, iar pentru cel negru trebuie sa ai bineinteles o dunga neagra :da )

LE: uite si culorile: http://www.refillinstructions.com/HP/H29.htm

deci, pe servetel trebuie sa ai culorile in ordinea: galben, rosu si cyan.

Link spre comentariu

Am avut odată un cartuş ars la un HP, pe şerveţel scotea culorile corect, dar probabil avea un scurt-circuit electric în interior, pentru că tipărea cu un fel de maro-închis, indiferent ce culoare era în pagină.Eventual, încearcă să probezi cartuşul pe o altă imprimantă.

Link spre comentariu

s-ar putea să fie nevoie până la urmă să cumpăr cartuşe noi...culmea e că sunt mai ieftine cartuşele hp originale decât "compatibilele"!!! :rade:

Link spre comentariu
Vizitator andrit

Am o problema cu acelasi tip de imprimanta: mi-a sesizat o problema cu cartusele, am scos cartusele si le-am introdus pe rand in imprimanta, cand il pun pe cel color apare problema. Sunt cartusele originale HP21 si HP22 dar le incarc de un an, destul de des. Se poate ca cel color sa fie inscurt?

Link spre comentariu

Stati .linistiti cartusele nu sunt "in scurt",ci au cip.Imprimanta [le vede] ca si cu ar fi descarcate,si din cauza asta se comporta asa.Aceeasi problema am avut-o si eu cu hp4180,cu simpla diferenta ca la mine se mai si infundase rosul.Cu apa calda l-am rezolvat.Imprimanta [tine minte] un nr. de 3 cartuse.Daca aveti posibilitatea sa procurati cartuse vechi, uscate,inlocuiti-le pe rand si in final punetitot cartusul vostru gata incarcat si il va [vede] ca nou.Mai exista o manareala de pacalit imprimanta prin acoperirea a 2 sau 3v contacte de pe cartus intr-o anumita ordine ,astfel ca imprimantava vede respectivul cartus ca si nou.Google va poate descurca cu reset hp ink21,22.

Link spre comentariu

s-ar putea să fie nevoie până la urmă să cumpăr cartuşe noi...culmea e că sunt mai ieftine cartuşele hp originale decât "compatibilele"!!! :rade:

Cum asa?Nu uita ca majoritatea compatibililor sunt cartuse XL, cu capacitate de 26ml nu 12.5 cum au cele standard. noi vindem compatibil XL cu 50 lei si cel mai ieftin original e 65lei simplu, nu XL si magazinul respectiv il are pus ca "magnet de clienti" ca nu e pe stoc....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări