Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

brum pe imaginea de la camera

ovidiu grigore

Postări Recomandate

La tara am montat o camera video din aceea de la mivarom de 114ron am conectat-o pe intrarea av a tv-ului o mufa RCA se vede f bine daca este cablul (antena)scos din tv cu cablul conectat are un brum indoaie imaginea ca si cind nivelul semn de la cam ar fi mare am rezolvat intr-un fel problema cu montarea unui filtru cu 3 condensatori de la un tv AN pe cablul(antena)Daca ma puteti ajuta sa rezolv altfel pt ca semnalul pe cablu este cam slab si se observa ca a scazut cu montarea filtrului,camera este alimentata dintr-un redresor cu transformator ce alimenteaza in tampon o baterie auto de 12v inainte de a monta camera am avut alta fara IR si tot asa se manifesta va multumesc!!!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

1

• ovidiu grigore

1

• cristi71

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

subscriu ce spune colegul cristi71 in sensul ca am patit o faza de genu de se intorcea cumva tensiune pe masa firului de semnal din aparat inapoi pe camera (3 camere montate pe lemn se vedeau perfect iar una pe un stalp de fier era jale, am schimbat toate cele 4 camere la fel faceau cu brum urat si am rezolvat prin izolarea camerei fata de stalp, de fapt eram cu camera in mana se vedea brici cum atingeam stalpul adio imagine)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări