smd-man Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Buna ziua tuturor. Intrebare catre cunoscatori: exista acumulatori AA cu tensiunea de 1,5 volti ? Daca da, rog dati un link ceva unde pot comanda. Daca nu, va trebui sa cumpar cate un set de patru baterii la aparatul foto la vreo trei zile . Din pacate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index ... temId=1562 In gol au 1,55, deci aparatul se va initializa. Aceeasi problema am avut si eu cu un Canon A460, acumulatorii "clasici" Ni-MH cedau dupa 4-5 poze, imedia 'tipa" aparatul "low bat".Cu acesti hibrizi toate problemele au disparut, plus ca-i incarc o data la un an(!), nu se autodescarca decat extrem de putin. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 @Spitfire e ciudat ce spui tu, eu cred ca aveai vreun element defect sau ceva de genul. Nu cred ca exista vreo camera digitala actuala care sa nu mearga cu acumulatori. Doar acumulatorii sunt principalul mod de alimentare.Iar acumulatorii noi, cei eneloop sunt de 1,2V, trasatura lor fiind autodescarcarea foarte lenta comparatie cu alti acumulatori(si eu am un set pentru aparatul foto, asa am mereu baterii incarcate). @smd-man ce aparat ai? Sigur trebuie sa functioneze si cu acumulatori... Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 @Spitfire e ciudat ce spui tu, eu cred ca aveai vreun element defect sau ceva de genul.Exact, un element era mai slab decat celalalt(marca Hahnel-nu-i recomand!)-in gol acestia aveau un 1,45V, dar degeaba! Link spre comentariu
smd-man Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Am un nikon cooplix L100. Cu acumulatorii de 1,2 volti nu vrea. Repet intrebarea : exista acumulatori de 1,5 volti ? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Din cate stiu eu nu exista acumulatori uzuali de 1.5 V in format AA. Exista baterii alcaline reincarcabile. Citesti despre ele aici in engleza http://en.wikipedia.org/wiki/Rechargeab ... ne_battery sau poti sa cauti la magazin aceste baterii. Mai poti incerca o varianta. Cauta acumulatori Ni-Cd in format AA si probeaza-i in camera. Acestia pot da un amperaj mai mare fata de Ni-MH. Problema cu "low-battery" este data de faptul ca aparatul respectiv nu a fost proiectat sa lucreze cu acumulatori, acumulatorii nu sunt de calitate, cerinta de curent a aparatului este foarte mare intr-un interval mic determinand scaderea tensiunii sub pragul de "baterie descarcata". Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 eu nu mai inteleg nimic 1. Alimentat de 4 acumulatori tip AA: facilitând reîncărcarea sursei de alimentare a aparatului dumneavoastră foto, indiferent unde v-aţi afla. 2. Surse de alimentare Patru acumulatori alcalini sau litiu AA, adaptor CA EH-67 3. Battery Charger MH-73 Încărcător cu alimentare CA pentru acumulatori Nikon Ni-MH. deci a inteles cineva ce recomanda producatorul ? eu nu. oricum un acumulator Ni-Mh de 1,5V nu ajunge la 1,9 ~ 2V incarcat ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 exista acumulatori r6 ---sau aa -- de 1,5 volti , insa au preturi mari si nu se vind deloc in rsr...!va pot enumera cel putin 3 firme care au facut asa ceva... 1-- big2-- accucell3-- panasonic Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Acumulatori cu lithium nu or merge? Sau e prea mare voltajul? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Un acumulator cu Li-Ion 3,6V, cu care s-ar inseria o dioda cu siliciu(cadere de tensiune pe ea-0,62V)zic ca ar merge perfect. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Adica, mai exact, doi acumulatori de 3,6 V inseriati (7,2 V), plus doua diode in sens de conductie.Mai trebuie gasiti acumulatori de 3,6 V de format AA si cu capacitate acceptabila... Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 uite ce zic baietii astia aici: http://live.emag.ro/intrebari/se-pot-fo ... 100--i3443 si aici: http://www.dcviews.com/press/nikon-l100-1.htm si solutia: http://support.nikontech.com/app/answer ... _id/116678 Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Ti-a mers cu update-ul de firmware? Link spre comentariu
smd-man Postat Mai 20, 2010 Autor Partajează Postat Mai 20, 2010 Aparatul este al firmei la care lucrez. Daca se hotarasc sa le fac update, va anunt de rezultat. Eu le-am propus Link spre comentariu
smd-man Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Da a mers cu update de firmware . Multumesc pentru sfaturi tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum