Vizitator thedarkdream Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Am si eu niste nelamuriri/intrebari. Am niste boxe http://www.valmari93.ro/c.php?action=detalii&p=boxe+vt-825&id=54, si la una din ele s-a ars driver-ul. Intrebarea este, ce trebuie sa stiu pentru a-l schimba? (Adica pentru a-l alege, ca sa il inlocuiesc fizic nu este o problema). Boxele au impedanta de 4 ohmi, pe ele scrie ca ar avea 250/300W. Si, unde pot gasi? LE: Am masurat la driver rezistenta, si da undeva intre 6 si 7 ohmi. Consoltandu-ma cu un electronist de profesie (tata), am aflat ca asta inseamna ca impedanta driverului e de 8. Va trebui sa caut raspunsul in frecventa? Pe driver nu scrie nimic. Nici putere, nici impedanta. Nici raspuns in frecventa. E foarte no-name. Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 boxele alea sunt niste chinezarii ordinare.o pereche deastea puse pe un ecler pam 560 2x 280 la 4 ohmi trosneau si lesneau groaznic. cu driverul incearca la magazinul de la care le-ai cumparat , e de 1" sau pune un bmd 450..LE : POTI lua 311 si 320 b tot de pe siteul valmari93 Link spre comentariu
Vizitator adineo91 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 cu banii care ai dat pe ele mai bine iti luai 2 seturi de Microlab Solo 7C care sunt mult peste chinezariile astea:) http://www.emag.ro/boxe/boxe-microlab-2 ... --pSOLO-7C Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 cu banii care ai dat pe ele mai bine iti luai 2 seturi de Microlab Solo 7C care sunt mult peste chinezariile astea:) http://www.emag.ro/boxe/boxe-microlab-2 ... --pSOLO-7CSi facea sonorizari cu ele? Omul a intrebat de un driver, nu cat de bune sau proaste sunt boxele. Cauta comp-34, e ieftin dar cat de cat merita, adica e destul de potrivit. E vreo 60 de lei. Daca vrei ceva mai bun sunt considerabil mai scumpe, tu stii ce buget ai. Comp-34 e pe filet, sau parca era si pe suruburi, eu am pe filet, vezi daca hornul tau e pe filet, si intereseaza-te ce sistem de prindere are comp-ul pe care il iei. Mai e si comp-44 si comp-50, dar nu stiu cu cat mai bune sunt modele celelate, ca pret se ridica mai mult fiecare. Link spre comentariu
lorin Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 boxele alea sunt niste chinezarii ordinare.o pereche deastea puse pe un ecler pam 560 2x 280 la 4 ohmi trosneau si lesneau groaznic. cu driverul incearca la magazinul de la care le-ai cumparat , e de 1" sau pune un bmd 450..LE : POTI lua 311 si 320 b tot de pe siteul valmari93NU se merita bmd450 la boxele alea.Pune un comp-34 care costa doar 50ron, si e destul.Eventual poti pune si un filtru dyfp-20 si e si mai bine Link spre comentariu
Vizitator ionescupaul30 Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 eu am o nelamurire : Ai scris in topic ca s-a ars driverul , deduc de aici ca prbl este cu amplificatorul si nu cu difuzorul . Da mai multe detalii si in mod sigur mpot sa te ajut Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 eu am o nelamurire : Ai scris in topic ca s-a ars driverul , deduc de aici ca prbl este cu amplificatorul si nu cu difuzorul . Da mai multe detalii si in mod sigur mpot sa te ajutSau utilizarea inadecvata a amplificatorului. Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 cu ce le amplifici?ce amplificator ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum