Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Idee pentru un subwoofer !

ironickSQUAD

Postări Recomandate

Am doua difuzoare TESLA ARN 5604 de 4 ohmi 15W si vreau sa imi construiesc un subwofeer. Daca cineva are o schema verificata pentru "PUSH PULL COUPLED CAVITY" sau ceva asemanator in care pot sa le folosesc ambele difuzoare sunt recunoscator.Model ARN 5604 Impedance 4 OhmFrequency response 40 - 4000HzSensitivity 86 dB/1W/1mWeight 1kgDimensions 165mmMultumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ironickSQUAD

4

• mosfet

1

• djvas

1

Vizitator Traiann

Chiar acum doua zile am terminat de construit acest tip de cutie Posted Image

Am pus in ea doua difuzoare de 18cm (niste stifturi se numesc NIPPON AMERICA scrie pe ele ca au cica 150W) ele au mai fost umblate si prin alte cutii , eu am folosit proiectul pentru subwoofer la o statie 5+1.

Ieri am probat-o si am ramas blocat ! Cum poate aceleasi difuzoare sa scoata asa un bass puternic !? ... cit conteaza o cutie !!! eu zic ca merita sa-ti faci aceasta boxa. Cutia e putin modificata din cauza marimii difuzoarelor.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator eneelectronics

Trimite-mi si mie pozele sa vad cum ti-a iesit, Traiann si explica-mi ceva: imaginea din dreapta jos, aia cu DOORSNEDE B-B, este vederea din spate?Inca ceva (pentru ironickSQUAD): de unde pot sa downloadez BassBox asta?

Link spre comentariu

Trimite-mi si mie pozele sa vad cum ti-a iesit, Traiann si explica-mi ceva: imaginea din dreapta jos, aia cu DOORSNEDE B-B, este vederea din spate?Inca ceva (pentru ironickSQUAD): de unde pot sa downloadez BassBox asta?

Nu se gaseste la download free pe nici un site. Incearca alte variante de download. Este un topic in care cineva il ofera ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări