ironickSQUAD Postat Ianuarie 8, 2004 Partajează Postat Ianuarie 8, 2004 Am doua difuzoare TESLA ARN 5604 de 4 ohmi 15W si vreau sa imi construiesc un subwofeer. Daca cineva are o schema verificata pentru "PUSH PULL COUPLED CAVITY" sau ceva asemanator in care pot sa le folosesc ambele difuzoare sunt recunoscator.Model ARN 5604 Impedance 4 OhmFrequency response 40 - 4000HzSensitivity 86 dB/1W/1mWeight 1kgDimensions 165mmMultumesc Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 Poti sa te uiti aici http://www.t-linespeakers.org/projects/steve/index.html sau aici http://www.teresaudio.com/haven/subs/subs.html Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Martie 15, 2004 Partajează Postat Martie 15, 2004 Chiar acum doua zile am terminat de construit acest tip de cutie Am pus in ea doua difuzoare de 18cm (niste stifturi se numesc NIPPON AMERICA scrie pe ele ca au cica 150W) ele au mai fost umblate si prin alte cutii , eu am folosit proiectul pentru subwoofer la o statie 5+1. Ieri am probat-o si am ramas blocat ! Cum poate aceleasi difuzoare sa scoata asa un bass puternic !? ... cit conteaza o cutie !!! eu zic ca merita sa-ti faci aceasta boxa. Cutia e putin modificata din cauza marimii difuzoarelor. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Martie 19, 2004 Autor Partajează Postat Martie 19, 2004 Modelul de boxa este foarte bun. Dar difuzoarele mele sunt putin mai mari. Ai idee cum o sa o recalculez ?10x Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Martie 23, 2004 Partajează Postat Martie 23, 2004 Ti-am trimis pozele prin mail. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iulie 28, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2004 Am facut cu BassBox-ul incinta pentru un subwoofer cu cele 2 difuzoare. Nu este cumva prea mare pentru o putere de 30W ? Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat August 7, 2004 Partajează Postat August 7, 2004 Trimite-mi si mie pozele sa vad cum ti-a iesit, Traiann si explica-mi ceva: imaginea din dreapta jos, aia cu DOORSNEDE B-B, este vederea din spate?Inca ceva (pentru ironickSQUAD): de unde pot sa downloadez BassBox asta? Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat August 7, 2004 Partajează Postat August 7, 2004 [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat August 8, 2004 Partajează Postat August 8, 2004 E vedere de sus Am sa-ti trimit pozele abia miercuri :wink: (Sunt plecat din localitate) Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat August 8, 2004 Partajează Postat August 8, 2004 O.K. Mersi Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat August 10, 2004 Autor Partajează Postat August 10, 2004 Trimite-mi si mie pozele sa vad cum ti-a iesit, Traiann si explica-mi ceva: imaginea din dreapta jos, aia cu DOORSNEDE B-B, este vederea din spate?Inca ceva (pentru ironickSQUAD): de unde pot sa downloadez BassBox asta?Nu se gaseste la download free pe nici un site. Incearca alte variante de download. Este un topic in care cineva il ofera ... Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat August 16, 2004 Partajează Postat August 16, 2004 Gasesti BassBoxul pe dc++. Eu de-acolo l-am luat, dar nu mai stiu sigur hubul sau userul. Oricum cauta-l pe-acolo. Link spre comentariu
djvas Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 am eu bassbox 6 luat de pe net !!!deci se poate !cine il vrea sa spuna Link spre comentariu
Vizitator eneelectronics Postat August 17, 2004 Partajează Postat August 17, 2004 Eu, te rog. Pe mail eventual ca cu ftp-ul nu prea ma descurc. [email protected] Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat August 21, 2004 Partajează Postat August 21, 2004 caut si eu bassbox asta de ceva vreme.dc ai chef si timp zi-mi si mie de unde sa-l iau [email protected] sau id de ymess hazard7282 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum