Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

router zyxel

Vizitator STEFY

Postări Recomandate

Vizitator STEFY

buna seara tuturor daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema am routerul zyxel habar nu am sa-l instalez sa functioneze. Are alimentarea la 9v ac la conectare ledurile clipesc dar la calculator i-mi apare probleme la conectare. Sunt conectat la internet la romtelecom si am modem speedtouch adsl. Va multumesc mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sile2288

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Lasa modemul conectat la retea ,ia routerul si conecteazal prin modem si apoi din router in calculator apoi intri in control panel dai la " network conections"si cauti acolo la sectiunea repair dai click acolo si lasi sa se repare conexiunea daca nu merge scoate routerul , lasa modemul si cauta in broswerul internet explorer in partea de sus cam asa" http://ip tau " si dai search iti va aparea o fereastra unde va trebui sa bagi o parola de administrator si parola iele sunt ca default cam asa" username=admin,password=12345" si dai ok acum iti va aparea configuratia retelei si a modeemului dezactiveaza firewalul din pc. Poti face aceeasi operatie su cu routerul ca sa il poti configura .bafta! :da :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări