Vizitator STEFY Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 buna seara tuturor daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema am routerul zyxel habar nu am sa-l instalez sa functioneze. Are alimentarea la 9v ac la conectare ledurile clipesc dar la calculator i-mi apare probleme la conectare. Sunt conectat la internet la romtelecom si am modem speedtouch adsl. Va multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator STEFY Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 chiar nu stie nimeni cum se configureaza? Link spre comentariu
sile2288 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Lasa modemul conectat la retea ,ia routerul si conecteazal prin modem si apoi din router in calculator apoi intri in control panel dai la " network conections"si cauti acolo la sectiunea repair dai click acolo si lasi sa se repare conexiunea daca nu merge scoate routerul , lasa modemul si cauta in broswerul internet explorer in partea de sus cam asa" http://ip tau " si dai search iti va aparea o fereastra unde va trebui sa bagi o parola de administrator si parola iele sunt ca default cam asa" username=admin,password=12345" si dai ok acum iti va aparea configuratia retelei si a modeemului dezactiveaza firewalul din pc. Poti face aceeasi operatie su cu routerul ca sa il poti configura .bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum