Vizitator laurtip Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Salut! Am si eu o problema cu un stabilizator in comutatie. Am construit un stabilizator, ca sa-mi alimentez un amplificator audio, de la 220V la 80V. Dupa ce l-am terminat l-am alimetat intai cu un bec in serie de 60W (tensiunea de int era aprox 100-110V). Toate cele frumoase la tensiunea asta, imi scote tensiunea dorita, cu (toate ca statea ceva sa ajunga la tens dorita). Cand am scos becul si l-am alimentat la 220 mi-a bubuit.Am incercat sa schimb frecventa de functionare a IC-ului, dar acelsi lucru.Imi puteti spune si mie din ce cauza nu vrut sa merga la 220V, si ce ar trebui modificat ca sa-mi meagra, va rog? Schema este luata de pe un site unde iti construieste el montajul, in functie de ce tensiuni, curenti si topologii, preferi este http://www.poweresim.com al doilea fisier din arhiva este fisierul pe care se incarca pe acel site. Aveti mai multe detalii despre montaj si despre fiecare piesa in parte daca intrati acolo. Va multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum