bogdan666 Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 as putea sa-l bobinez pe dansul incat sa functioneze in ac sau dc fara vreun driver pentru stepper. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Mai bine mi-l trimiteai mie si i-ti dadeam un motor pentru dc.Daca mai ai asa ceva pune ceva poze si poate facem schimburi. Am motoare pentru dc mai multe tipodimensiuni. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 si eu am multe si la schimburi nu sunt deschis. eu vreau sa invat acum. daca vrei am un stepper dintr-un scaner. 5 fire are. pe ala ti-l dau daca vrei. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 si eu am multe si la schimburi nu sunt deschis. eu vreau sa invat acum. daca vrei am un stepper dintr-un scaner. 5 fire are. pe ala ti-l dau daca vrei.Caut ceva mai mari 2-3-4 Amperi cupluri incepand cu 1,5N , daca ai asa ceva fa preturi ceva foto. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 asa mari nu am.deci revin cu intrebarea. se poate bobina ? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 asa mari nu am.deci revin cu intrebarea. se poate bobina ?Nu, pentru ca constructia lui nu permite acest lucru. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 si atunci ca sa il bobinez inapoi ar trebui din 2 in 2 tole si in aceeasi directie ?nu de alta dar l-am desfacut cand eram copil si am uitat Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 @ boederyakumo am eu un mpp MSCS048N58 (RH7-1282). te mai intereseaza schimbul? Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Va ofer si eu cateva motoare pas-cu-pas de prin imprimante. Eu nu am ce face cu ele, daca sunteti interesati sa experimentati, sunt GRATIS.Mesaj pe pm; cel mai usor in Iasi.Hai tinerii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum