Vizitator Don Adrian Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 sal,am un pc amd sempron 2.21 ghz, 1,5 gb ram,hdd de 160 + 40gb,un ati radeon de 128 mb.ce sa fac,sa bag windows xp sp 4 sau 7?care e mai bun si care merge mai bine pe pc-ul meu?multumesc anticipat!!! ce versiune sa bag? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Windows 7 e foarte bun, l-am instalat si eu si merge foarte bine, e stabil , rezolva multe probleme, am mers si eu pana acum pe xp sp2, eu sunt incantat de win 7. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Eu am instalat Windows7Eternity si e ok pana in prezent,deci il recomand. :daMulte din aplicatii le considera obsolete(vechi)dar se pot updata on-line fara probleme. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Daca tot e vorba de windows 7, de unde pot descarca si eu windows 7 free? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Daca tot e vorba de windows 7, de unde pot descarca si eu windows 7 free? cel mai simplu Link spre comentariu
morpheusRO Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Salut! Avand in vedere ca nu ai suficienta memorie pt win7 iti recomand sa pui windows xp. Bafta! Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Salut! Avand in vedere ca nu ai suficienta memorie pt win7 iti recomand sa pui windows xp. Bafta!Cata memorie i-ar trebuii, avand in vedere ca omul are deja 1,5 GB ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Salut! Avand in vedere ca nu ai suficienta memorie pt win7 iti recomand sa pui windows xp. Bafta!Cata memorie i-ar trebuii, avand in vedere ca omul are deja 1,5 GB ?La mine merge cu 1GB fara probleme. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 pune xp-ul , iti trebuie mai multe resurse ca sa poti folosi win 7 Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 pune xp-ul , iti trebuie mai multe resurse ca sa poti folosi win 71 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor -1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)-16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)-DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driverSursa-Microsoft. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 aia e configuratia pt o functionare cat de cat normala , daca omul incepe sa incarce cu programe o sa mearga din ce in ce mai greu. plus ca sempronul ala sigur nu duce 2,2 ghz, ti-o spun din sursa proprie,iar placa lui video nu cred ca suporta WDDM 1.0 . eu am win 7 ultimate acuma , dar am un dual core la 2 ghz si 2 gb de ram , plus 512 mb la videodaca vrea sa ii mearga pcul repede ii recomand win xp Link spre comentariu
Vizitator Don Adrian Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 aia e configuratia pt o functionare cat de cat normala , daca omul incepe sa incarce cu programe o sa mearga din ce in ce mai greu. plus ca sempronul ala sigur nu duce 2,2 ghz, ti-o spun din sursa proprie,iar placa lui video nu cred ca suporta WDDM 1.0 . eu am win 7 ultimate acuma , dar am un dual core la 2 ghz si 2 gb de ram , plus 512 mb la videodaca vrea sa ii mearga pcul repede ii recomand win xpnush daca ma crezi,dar win 7 merge kiar mai bn decat xp,avand in vedere ca daca bagi multe programe merge mai greu nu e nicio diferenta intre cele 2 sisteme.am avut si sp 2 si nu mergea mai bn,aqm am win 7 home premium si se misca decent Link spre comentariu
LostCell Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 eu am instalat win7 de proba si nu imi place,cand incep sa deschid aplicatii mai multe incepe sa "scârţie" si mi se pare ca "freaca" hdd-ul tare mult.daca m-ai pui si un antivirus.. configuratie:[email protected],4GB ram,256 video.pe configuratia ta xp-ul ruleaza excelent.face aceleasi chestii cu mai putine resurse decat win 7 +are 7 ani de reparatii si imbunatatiri spre deosebire de 7 care e "tinerel".daca alegi 7 sa te astepti si la incompatibilitati cu softurile de xp.Am impresia ca 7 a fost construit cu gandu la producatorii de memorii.. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Am impresia ca 7 a fost construit cu gandu la producatorii de memorii..Nu prea cred. Pe laptopurile mele cu 2GB RAM fiecare merge de zbarnaie. Sigur folosesti versiunea pe 64 biti? Cea pe 32 eu am pus'o doar pe un Pentium 4 3.6GHz cu 2GB RAM, si acolo se descurca ok, dar in rest sunt numai pe 64. XP'ul in 4GB RAM tine 2GB liberi si baga in pagefile... Daca Win7 e facut cu gandul la producatorii de memorii, atunci XP a fost facut cu gandul la producatorii de HDD'uri.Din punctul meu de vedere Win7 este pentru Vista ce a fost XP pentru 2000. Oricum suportul pentru XP va fi scos, deci vrei nu vrei faci upgrade. La capitolul antivirus nu ma pronunt pt ca nu mai am de mult nevoie de scanare in timp real, dau o data pe luna si nu gaseste nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum