Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mp4 player care distorsioneaza

Vizitator Sebacoo

Postări Recomandate

Vizitator Sebacoo

Am achizitionat acum cateva zile un mp4 player de 20 Gb (archos gmini 402). Singura lui problema e ca distorsioneaza anumite frecvente joase, chiar daca este dat tare sau incet. Prima data am observat asta cand ascultam la casti, apoi am trecut semnalul printr-un amplificator si tot la fel s-a manifestat.Are cineva vreo idee cum as putea sa scap de distorsionarea aia? eu ma gandeam sa ii pun un modul de clipp. Ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• hugo

1

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

si daca dupa ce treceti toate corectiile pe flat zero tot distorsioneaza...puneti mina frumusel si-l duceti inapoi la magazinul de unde l-ati luat , ca la aproximativ 1500 de ron cit costa scula respectiva e musai sa va fi dat garantie... :dasint obligati de lege sa vi-l repare moka in garantie sau sa va dea altul nou --- in ultima instanta---...!

Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo

Toate corectiile sunt pe minim si repet, distorsioneaza doar anumite frecvente.Aparatul nu e nou, l-am luat de la un prieten.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări