Vizitator Sebacoo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Am achizitionat acum cateva zile un mp4 player de 20 Gb (archos gmini 402). Singura lui problema e ca distorsioneaza anumite frecvente joase, chiar daca este dat tare sau incet. Prima data am observat asta cand ascultam la casti, apoi am trecut semnalul printr-un amplificator si tot la fel s-a manifestat.Are cineva vreo idee cum as putea sa scap de distorsionarea aia? eu ma gandeam sa ii pun un modul de clipp. Ce parere aveti? Link spre comentariu
danb1974 Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Dezactiveaza toata corectiile / procesarile si vezi daca face la fel(probabil ai basul dat "tare" din eq) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 si daca dupa ce treceti toate corectiile pe flat zero tot distorsioneaza...puneti mina frumusel si-l duceti inapoi la magazinul de unde l-ati luat , ca la aproximativ 1500 de ron cit costa scula respectiva e musai sa va fi dat garantie... :dasint obligati de lege sa vi-l repare moka in garantie sau sa va dea altul nou --- in ultima instanta---...! Link spre comentariu
Vizitator Sebacoo Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Toate corectiile sunt pe minim si repet, distorsioneaza doar anumite frecvente.Aparatul nu e nou, l-am luat de la un prieten. Link spre comentariu
hugo Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Hm... distorsiunile pot rezulta si in urma unei compresii(daca e cazul) audio deficitare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum