Nonny149 Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Posibil sa fie memoria ! Cautati un dump si incercati o rescriere a memoriei. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Nu stiu daca e cineva sa va spuna cum s-ar comporta blocul de baleiaj vertical fara bobina de deflexie montata...ce puteti spune despre tensiunile de alimentare al BV ?dar si aceastea pot aparea ca ar fi bune daca bv nu are sarcina...esr-ul condensatorilor din zona trebuie verificat ...si bine inteles ca ar putea fi si din dump...totusi ,in ce fel se manifesta "neliniaritatea" asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Exista cineva care poate spune cum se comporta etajul cadre fara bobina--eu.Sant aproape 10 ani de cand depanez tv fara tub.Am cam 8 bobine deflexie diferite.Pt ca lucrez cu alti depanatori, nu am clienti proprii, si nu are rost sa umble cu tuburile pe strazi. Asa ca lucrez numai cu oscul iar integratele moderne pe care le-am masurat aveau toate rampa liniara la iesire.Iar la iesirea unui etaj cadre fara bobina avem impulsuri dreptunghiulare.Am mai spus ca urasc memoriile, de pe forum am invatat cat de multe probleme pot da.Nefiind depanator profesionist, adica cineva ce lucreaza 8 ore pe zi numai asta, am pus intrebarea in speranta ca cineva a intalnit aceasta situatie; adica atunci cand a gasit integratul de cadre defect a trebuit sa inlocuiasca si TDA11156 sau unul echivalent.Intre timp colegul cauta memoria pe niste placi identice in urma sfaturilor primite pt care va multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Eu nu am intalnit niciodata(daca asta e intrebarea) din cauza CIului de cadre sa se strice multifunctionelul.Si fac de 20 de ani zilnic cel putin 8 ore meseria asta.PLaca fara bobine nu am incercat deci despre asta nu va pot spune nimic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Multumesc, o sa ne axam pe memorie si am sa revin cu rezultatul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Si daca s-a adus vorba de oscilograme iesire cadre, am un exemplu.Tv Platinium cu TDA9361Iesire din 9361, ambele canale cu zero pe linia de jos, 0,5V/divOscilograma 2: iesire final cadre fara bobina; 5V/div Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 schimba dioda D1 chiar daca iti da ok la masuratoare,pune 1N4007 si filtrajul de asemnea sa fie schimbat,condesatorul pe reactie la cadre sa fie schimbat dintre pinii 2-3,Puneti bobina nu lasati cadrele fara,va eroneaza masuratorile! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Pai nu am nicio schema, la ce integrat sa umblu intre pinii 1-2?Revin: nu este o urgenta, mi-am propus sa ridic eu o schema in zona. Link spre comentariu
popa ionut Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 la IC de cadre! pinii 2 si 3 acel condesator schimbat 100uf/63 sau de cat este si dioda D1 schimbata.. download/file.php?id=49383&mode=view Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Scuze intai ca nu am citit atent pinii.Ma refeream ca nu am schema tv sau macar a lui TDA11156.Am o schema ETE-3 cu tda 11135 si ma voi inspira de acolo.Acel condensator de 100micro da numai un impuls de amplitudine mare si ascutit cand este uscat,De aceea pune in pericol finalul de cadre,Dar nu cred ca poate influenta forma de unda ce vine din multifunctional, nu are pe ce cale.Am sa va spun toata povestea daca il repar. Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am o neramurire.TDA 11156PS/N3/3 se poate pune in locul TDA11156/N2/3 ? Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Revin cu intrebarea:La tv Eboda superslim21 .TDA 11156PS/N3/3 se poate pune in locul TDA11156/N2/3 .Pe al doilea nu l-am gasit sa-l cumpar. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) monteaza un soclu si incearca ca nu ai nimic de pierdut alimentarile sunt la fel deci nu se intimpla nimic succes Editat Decembrie 7, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Pana atunci trbuie sa-l cumpar.40lei la Miva***.Mi-e sa nu-l iau degeaba ca dupa aceea nu stiu cand ii vine randu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 atunci nul cumpara degeaba sunt multe procuri exact la fel scrie pe ele dar au softuri diferite si nu merg decit pe sasiul respectiv daca ar avea softu de la respectivu sasiu ar merge dar asta nu se stie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum