zal Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Probabil Catalin C. s-a referit la microfonul folosit, de regulă piezo, care răspunde mai bine la înalte decît la restul benzii, de unde şi sunetul înţepat, cu exces de înalte. În realitate e o mică diferenţă. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu Zal, m-am referit la faptul ca indiferent cu ce a fost facuta inregistrarea, sunetul va fi al logitech/genius/mekosonic-ului pe care-l are fiecare conectat la calculatorul pe care vede filmuletul. Nemaipunand la socoteala compresia de tip mp3 a filmuletelor de pe youtube. Deci este absolut irelevant.Alex ai facut multe chestii super pe care le-as testa dar din pacate distanta este cam lunga.Spor la treaba in continuare! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 ....sunetul va fi al .....mekosonic-ului pe care-l are fiecare conectat la calculatorul pe care vede filmuletul... Tot patitu-i priceput ......Sper ca știi de gluma !YouTube este un mijloc de informare , nu este destinat auditiilor de înaltă calitate . Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Poate sa puna si mama sursei, cum sa ascult un amplificator bun prin youtube? E un nonsens. Link spre comentariu
zal Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Sînteţi cîrcotaşi... sau vă roade pizma? :rade:Să vă reamintesc de nişte filme de peste juma de oră fiecare, cu audiţii şi degustări de vin prin sectorul 6 din Bucale? Toată lumea era încîntată de sunet... sau asta se întîmpla findcă nu era pe bază de lămpi şi aici pretenţiile sînt diferite? Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Scuze de offtopic .De unde știi ca erau de peste jumătate de ora ? Ai avut atâta răbdare ?Cumva din invidie ai analizat fiecare detaliu ?Pot sa iti dezvalui ca vinul era exceptional .Placa de sunet Pro pentru aplicatii de studio pe care o foloseste Dj Leco este cu mult mai buna decât improvizatia de DAC cu " coronita " din dotarea unora .....iar calitatea redarii era cel puțin OK . La fel si sursa de semnal !Știm cu toții ca ești fan al filmelor iotub " Made by Leco " si al amplificatoarelor " Made by Leco " care fac " concurenta " unui anume amplificator de 100W cu nisip , nu cu lampi ....Vulpea când nu ajunge la struguri .....privește la concurenta pe iotub !Sper ca știți de gluma ! Link spre comentariu
zal Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Tot în afara subiectului: n-am avut atîta răbdare şi timp de pierdut, am studiat numai ce era necesar. Eu nu vînd kituri şi nici nu concurez pe nimeni. Nu mă interesează. Parcă GU50 era o lampă excepţională... ---------------------------------------- alex mm, ascultă sfat de la om bătrîn: pe forumul ăsta să nu mai faci greşeala să pui filme, oscilograme, alte detalii despre munca ta. O păţeşti. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Sunt perfect de acord cu tine , GU50 este o lampa exceptionala iar Alex MM poate sa ne confirme !Nici eu nu vand kituri si nu concurez cu nimeni . Nu am cu cine .......de aia nu ma intereseaza ! PS : sunt si foarte modest , pe langa celelate calitati ....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Lasati modestia, bateti-va daca este necesar (in confruntari de idei se intelege) Nu nici o rusine sa concurezi.....din contra ....competitia inseamna progres :n1Se pregateste ceva special cu GU50 Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu se poate , ZAL este un coleg de forum mai deosebit ( nu ca ceilalti .... ) si cunoaste potentialul audiofil al lui GU50 , deci merita tot respectul nostru . Nu va exista niciodata vreo contradictie intre mine si ZAL , in afara celor constructive , educationale . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Tot în afara subiectului: n-am avut atîta răbdare şi timp de pierdut, am studiat numai ce era necesar. Eu nu vînd kituri şi nici nu concurez pe nimeni. Nu mă interesează. Parcă GU50 era o lampă excepţională... ---------------------------------------- alex mm, ascultă sfat de la om bătrîn: pe forumul ăsta să nu mai faci greşeala să pui filme, oscilograme, alte detalii despre munca ta. O păţeşti. icon_jook Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu se poate , ZAL este un coleg de forum mai deosebit ( nu ca ceilalti .... ) si cunoaste potentialul audiofil al lui GU50 , deci merita tot respectul nostru . Nu va exista niciodata vreo contradictie intre mine si ZAL , in afara celor constructive , educationale . "si cunoaste potentialul audiofil al lui GU50"sunt curios ce mare brand audiofil foloseste GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU50???eu cred ca e OBSESIE Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Da , obsesie pentru calitate !Din ce in ce mai multi useri recunosc si respecta potentialul audiofil al lui GU50 , spre disperarea detractorilor !Prietenii știu de ce ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Da , obsesie pentru calitate !Din ce in ce mai multi useri recunosc si respecta potentialul audiofil al lui GU50 , spre disperarea detractorilor !Prietenii știu de ce !Prietenii stiu de ce nu e audiofila Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 In afara de a rastalmaci cuvintele mele ( de fapt imi dai dreptate dar din orgoliu nu poti sa recunosti ) poti aduce alte argumente tehnice in sprijinul celor spuse de tine ?Oricum va trebui sa confirme / infirme si @alex mm , el are montajul finalizat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum