Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ,Grommes 260A , modificat

alex mm

Postări Recomandate

Probabil Catalin C. s-a referit la microfonul folosit, de regulă piezo, care răspunde mai bine la înalte decît la restul benzii, de unde şi sunetul înţepat, cu exces de înalte. În realitate e o mică diferenţă.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

43

• zal

12

• RockDok

12

• hpavictor

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu Zal, m-am referit la faptul ca indiferent cu ce a fost facuta inregistrarea, sunetul va fi al logitech/genius/mekosonic-ului pe care-l are fiecare conectat la calculatorul pe care vede filmuletul. Nemaipunand la socoteala compresia de tip mp3 a filmuletelor de pe youtube. Deci este absolut irelevant.Alex ai facut multe chestii super pe care le-as testa dar din pacate distanta este cam lunga.Spor la treaba in continuare!

Link spre comentariu

....sunetul va fi al .....mekosonic-ului pe care-l are fiecare conectat la calculatorul pe care vede filmuletul...

Tot patitu-i priceput ......Sper ca știi de gluma !YouTube este un mijloc de informare , nu este destinat auditiilor de înaltă calitate .
Link spre comentariu

Sînteţi cîrcotaşi... sau vă roade pizma? :rade:Să vă reamintesc de nişte filme de peste juma de oră fiecare, cu audiţii şi degustări de vin prin sectorul 6 din Bucale? Toată lumea era încîntată de sunet... sau asta se întîmpla findcă nu era pe bază de lămpi şi aici pretenţiile sînt diferite? :limb:

Link spre comentariu

Scuze de offtopic .De unde știi ca erau de peste jumătate de ora ? Ai avut atâta răbdare ?Cumva din invidie ai analizat fiecare detaliu ?Pot sa iti dezvalui ca vinul era exceptional .Placa de sunet Pro pentru aplicatii de studio pe care o foloseste Dj Leco este cu mult mai buna decât improvizatia de DAC cu " coronita " din dotarea unora .....iar calitatea redarii era cel puțin OK . La fel si sursa de semnal !Știm cu toții ca ești fan al filmelor iotub " Made by Leco " si al amplificatoarelor " Made by Leco " care fac " concurenta " unui anume amplificator de 100W cu nisip , nu cu lampi ....Vulpea când nu ajunge la struguri .....privește la concurenta pe iotub !Sper ca știți de gluma !

Link spre comentariu

Tot în afara subiectului: n-am avut atîta răbdare şi timp de pierdut, am studiat numai ce era necesar. Eu nu vînd kituri şi nici nu concurez pe nimeni. Nu mă interesează.

Parcă GU50 era o lampă excepţională...

----------------------------------------

alex mm, ascultă sfat de la om bătrîn: pe forumul ăsta să nu mai faci greşeala să pui filme, oscilograme, alte detalii despre munca ta. O păţeşti. :limb:

Link spre comentariu

Sunt perfect de acord cu tine , GU50 este o lampa exceptionala iar Alex MM poate sa ne confirme !Nici eu nu vand kituri si nu concurez cu nimeni . Nu am cu cine .......de aia nu ma intereseaza ! PS : sunt si foarte modest , pe langa celelate calitati ....... :rade: :rade: :rade: :rade: :rade:

Link spre comentariu

Lasati modestia, bateti-va daca este necesar (in confruntari de idei se intelege) :rade: Nu nici o rusine sa concurezi.....din contra ....competitia inseamna progres :n1 :n1Se pregateste ceva special cu GU50 :rzb :rzb

Link spre comentariu

Nu se poate , ZAL este un coleg de forum mai deosebit ( nu ca ceilalti .... ) si cunoaste potentialul audiofil al lui GU50 , deci merita tot respectul nostru . Nu va exista niciodata vreo contradictie intre mine si ZAL , in afara celor constructive , educationale . :da :da :da :da :da

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Tot în afara subiectului: n-am avut atîta răbdare şi timp de pierdut, am studiat numai ce era necesar. Eu nu vînd kituri şi nici nu concurez pe nimeni. Nu mă interesează.

Parcă GU50 era o lampă excepţională...

----------------------------------------

alex mm, ascultă sfat de la om bătrîn: pe forumul ăsta să nu mai faci greşeala să pui filme, oscilograme, alte detalii despre munca ta. O păţeşti. :limb:

:aplauze :aplauze :aplauze icon_jook
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu se poate , ZAL este un coleg de forum mai deosebit ( nu ca ceilalti .... ) si cunoaste potentialul audiofil al lui GU50 , deci merita tot respectul nostru . Nu va exista niciodata vreo contradictie intre mine si ZAL , in afara celor constructive , educationale . :da :da :da :da :da

"si cunoaste potentialul audiofil al lui GU50"sunt curios ce mare brand audiofil foloseste GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU50???eu cred ca e OBSESIE
Link spre comentariu

Da , obsesie pentru calitate !Din ce in ce mai multi useri recunosc si respecta potentialul audiofil al lui GU50 , spre disperarea detractorilor !Prietenii știu de ce !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Da , obsesie pentru calitate !Din ce in ce mai multi useri recunosc si respecta potentialul audiofil al lui GU50 , spre disperarea detractorilor !Prietenii știu de ce !

Prietenii stiu de ce nu e audiofila :101
Link spre comentariu

In afara de a rastalmaci cuvintele mele ( de fapt imi dai dreptate dar din orgoliu nu poti sa recunosti :freaza: ) poti aduce alte argumente tehnice in sprijinul celor spuse de tine ?Oricum va trebui sa confirme / infirme si @alex mm , el are montajul finalizat .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări