Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ,Grommes 260A , modificat

alex mm

Postări Recomandate

Da eternul tub GU50, blamatul tub GU50!URATA SI NICIDECUM AUDIOFILA GU 50!???Mie imi place acesta lampa! Stiti cum e cu gusturile si culorile.... .OK!Cu toate ca stau foarte prost cu timpul, din punctul meu de vedere e cazul s-o lamuresc odata cu aceasta lampa!Deci, am in lucru 2 amplificatoare pseudomacintosh cu finalele triode (vezi schema LMO & Hpavictor).Si va fi cam asa: finale cu 6p3s-e vs finale cu GU50.Transformatoare iesire LMO, alimentare Petra. :freaza: Vom vedea ce iese?! Am de gand sa postez totul pe forum. :speriat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

43

• zal

12

• RockDok

12

• hpavictor

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da eternul tub GU50, blamatul tub GU50!URATA SI NICIDECUM AUDIOFILA GU 50!???

Sper ca intelegi .....Viorel si ZAL fac glume , cunoscand sensibilitatea mea pentru aceasta lampa . Orice lampa , in sine , este un monument istoric de perfectiune tehnica si trebuie apreciata ca atare . Nu exista lampi proaste sau bune , ci lampi folosite incorect sau corect .Ideea este sa ne bucuram de frumusetea , lumina si sunetul produs prin intermediul lampilor !
Link spre comentariu

Inteleg perfect!Suntem o comunitate redusa ca numar, care ne petrecem o parte din timpul liber pe acest forum. Apreciez pe marea majoritate din colegii de pe forum. Binenteles imaginea mea despre domniile lor este formata din modul in care s-au manifestat in posturi. Pe unii din dansii am avut onoarea sa ii si cunosc!Pe langa orgolii sa nu uitam un lucru: suntem pasionati cu totii de electronica, de tuburi si de sunet de calitate!Asa ca doresc tuturor colegilor succes, sanatate si cat mai multe realizari!PSGu50 este o lampa minunata! :da

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Da eternul tub GU50, blamatul tub GU50!URATA SI NICIDECUM AUDIOFILA GU 50!???Mie imi place acesta lampa! Stiti cum e cu gusturile si culorile.... .OK!Cu toate ca stau foarte prost cu timpul, din punctul meu de vedere e cazul s-o lamuresc odata cu aceasta lampa!Deci, am in lucru 2 amplificatoare pseudomacintosh cu finalele triode (vezi schema LMO & Hpavictor).Si va fi cam asa: finale cu 6p3s-e vs finale cu GU50.Transformatoare iesire LMO, alimentare Petra. :freaza:Vom vedea ce iese?! Am de gand sa postez totul pe forum. :speriat

Au trecut 4 ani, ceva rezultate?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări