300B SE Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Da eternul tub GU50, blamatul tub GU50!URATA SI NICIDECUM AUDIOFILA GU 50!???Mie imi place acesta lampa! Stiti cum e cu gusturile si culorile.... .OK!Cu toate ca stau foarte prost cu timpul, din punctul meu de vedere e cazul s-o lamuresc odata cu aceasta lampa!Deci, am in lucru 2 amplificatoare pseudomacintosh cu finalele triode (vezi schema LMO & Hpavictor).Si va fi cam asa: finale cu 6p3s-e vs finale cu GU50.Transformatoare iesire LMO, alimentare Petra. Vom vedea ce iese?! Am de gand sa postez totul pe forum. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Da eternul tub GU50, blamatul tub GU50!URATA SI NICIDECUM AUDIOFILA GU 50!???Sper ca intelegi .....Viorel si ZAL fac glume , cunoscand sensibilitatea mea pentru aceasta lampa . Orice lampa , in sine , este un monument istoric de perfectiune tehnica si trebuie apreciata ca atare . Nu exista lampi proaste sau bune , ci lampi folosite incorect sau corect .Ideea este sa ne bucuram de frumusetea , lumina si sunetul produs prin intermediul lampilor ! Link spre comentariu
300B SE Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Inteleg perfect!Suntem o comunitate redusa ca numar, care ne petrecem o parte din timpul liber pe acest forum. Apreciez pe marea majoritate din colegii de pe forum. Binenteles imaginea mea despre domniile lor este formata din modul in care s-au manifestat in posturi. Pe unii din dansii am avut onoarea sa ii si cunosc!Pe langa orgolii sa nu uitam un lucru: suntem pasionati cu totii de electronica, de tuburi si de sunet de calitate!Asa ca doresc tuturor colegilor succes, sanatate si cat mai multe realizari!PSGu50 este o lampa minunata! Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Da eternul tub GU50, blamatul tub GU50!URATA SI NICIDECUM AUDIOFILA GU 50!???Mie imi place acesta lampa! Stiti cum e cu gusturile si culorile.... .OK!Cu toate ca stau foarte prost cu timpul, din punctul meu de vedere e cazul s-o lamuresc odata cu aceasta lampa!Deci, am in lucru 2 amplificatoare pseudomacintosh cu finalele triode (vezi schema LMO & Hpavictor).Si va fi cam asa: finale cu 6p3s-e vs finale cu GU50.Transformatoare iesire LMO, alimentare Petra. :freaza:Vom vedea ce iese?! Am de gand sa postez totul pe forum. Au trecut 4 ani, ceva rezultate? Link spre comentariu
300B SE Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 ...in curand! (am facut un canal... foarte multumit) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum