katran Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Am facut controllerul ... se da pachet complet ( router CNC , controller , computer IBM / sistem turn-key ) la 3000 USD . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Felicitarii ....mi face cu ochiul mi-ar place si mie asa ceva ......dupa septembrie te voi contacta.... Link spre comentariu
katran Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Am testat masina pe un bloc de dural ... merge O.K , doar ca se incalzeste motorul ... trebuie racit ( un radiator ceva ...). Link spre comentariu
katran Postat August 17, 2010 Autor Partajează Postat August 17, 2010 Hai baieti , ca-mi trebuie bani de strung ... 2800USD , pachet complet ... masina , controller , computer , SDV-uri ... Am pus ochii pe o masina de la Optimum ( OPTI D 320 x 900 ) , si nu mai am rabdare ... Link spre comentariu
katran Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Vad ca nu prea merge ... Uite care este problema , am nevoie de un strung bun ... Am fost la Optimum si masina pe care o vreau eu este un Opti D 320-920 Vario . Costa cam 3300Eur+TVA ( in jur de 4000 daca ma tiganesc nitel cu ei ) . Daca e cineva care are un strung de dat , o masina buna , care sa functioneze corect , facem un schimb ... Bineinteles ca ofer diferenta in orice moneda ... Niste poze ar fi bune ( daca ar fi ) . Iau in considerare si un SN320 , dar sa fie cum trebuie . Ideea este ca vreau sa fac si filete fara sa ametesc rotite si alte chestii ( adica sa aiba cutie de viteze ... ). Ce sa mai incoace si incolo , scopul vanzarii asta este ... am nevoie de un strung bun ( daca se poate , nou ) .Multumesc pentru intelegere si rabdare .Gabriel . Link spre comentariu
katran Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Anunt valabil ... pret nou 2000 EUR ( fara menghina totusi ... aia se da separat cu 100 EUR ) . Eu cred ca este o oferta buna ... Daca aveti alta parere , spuneti ... Link spre comentariu
Vizitator stal Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Anunt valabil ... pret nou 2000 EUR ( fara menghina totusi ... aia se da separat cu 100 EUR ) . Eu cred ca este o oferta buna ... Daca aveti alta parere , spuneti ...desi nu-mi prea pot permite ...un sfat: renunta la steppere...imi vine sa fiu rautacios...-ma oftic...fotografii frumoase...scule pe masura...pret binemeritat...felicitari...aaa tu vrei un strung bun sn-ul e ideal...dar depinde unde cine si ce a lucrat pe el alminteri vei umbla dupa rectificari de batiuri,reparatii de frane etc si eu sunt cam in aceeasi situatie (urmaresc ceva strunguri pe ebay ) Link spre comentariu
katran Postat Octombrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Am rezolvat cu strungul ... m-au "pacalit" baietii de la ROCAST ... D280 x 700 Vario . Masina e inca de vanzare ... La stepere nu renunt inca , iese mai ieftin ... daca pun servoace , basca controlerele pentru ele , se duce pretul la padure ... Ete poza cu agregatul ... Link spre comentariu
MrPink Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Cumparati de la el, e baiat bun. Iar daca atunci cand vrei sa cumparati o sa va ceara vreo 4000 Euro, chiar daca pe forum cere dor 2000,sa nu va mirati, o sa va zica ca oricum face toti banii si la el e cel mai ieftin. Asa am patit eu cu menghina aia pe care spune ca cere 100 E, dar cand am vrut sa o iau mi-ai cerut 200! Link spre comentariu
katran Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Cumparati de la el, e baiat bun. Iar daca atunci cand vrei sa cumparati o sa va ceara vreo 4000 Euro, chiar daca pe forum cere dor 2000,sa nu va mirati, o sa va zica ca oricum face toti banii si la el e cel mai ieftin. Asa am patit eu cu menghina aia pe care spune ca cere 100 E, dar cand am vrut sa o iau mi-ai cerut 200!Comentariu inutil , purtare tipica de pusti fara minte ... Rog moderatorul sa se sesizeze si sa ia masuri ... P.S. Pe munca mea si pe sculele mele pot sa cer ce pret vreau eu fara sa dau socoteala nimanui , clar ? N-am bagat mana in buzunar la nimeni , nu este nimeni obligat sa plateasca , daca nu-i place pretul ... Te invit sa nu ma mai deranjezi si sa-ti vezi de treaba ta . Link spre comentariu
Vizitator stal Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Cumparati de la el, e baiat bun. Iar daca atunci cand vrei sa cumparati o sa va ceara vreo 4000 Euro, chiar daca pe forum cere dor 2000,sa nu va mirati, o sa va zica ca oricum face toti banii si la el e cel mai ieftin. Asa am patit eu cu menghina aia pe care spune ca cere 100 E, dar cand am vrut sa o iau mi-ai cerut 200!esti rautacios dar romanii au o varba si e doar o vorba .."pacalici e cel ce da nu ala care cere"revenind:vreau si eu documentatia lui strung ! ce pret ti-au luat?am gasit documentatia...reglarea turatiei prin curele? pai vario prin invertor nu? Link spre comentariu
katran Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Am platit o gramada de bani ... gasesti pretul pe site ... Variatia turatiei de face oarecum ciudat ... ai 6 " zone " de turatie ( selectabile prin curea trapezoidala ) ... in functie de zona , turezi cu potentiometrul ( prin invertor ) intre 60 si 2500 ... N-am cartea cu mine , a ramas la Breaza in atelier , daca vrei , o aduc si vii s-o iei s-o studiezi ... Merge bine , sa stii ... am masurat bataia radiala si nu depaseste 8-9 microni ... Acu ' ce sa zic , nu e un strung de mare precizie ... alea adevarate sunt scumpe tare ( Schaublin , Oerlikon ) , si n-avem noi acces la ele ... Pentru ce ne trebuie noua , e suficient ... am inteles ca la Bernardo sunt oleaca mai ieftine ( numai ca n-au vario instalat pe ele , iar motoarele nu suporta toate upgrade-ul ... ) . Eu am mai facut afaceri cu baiatii astia de la Rocast ( Optimum Machines ) , si nu m-au dezamagit inca ... Deocamdata sunt multumit de agregat ... vreau sai pun un DRO serios ( Newall , Accurite ) , sa-i schimb toolpost-ul ( BXA Aloris ) ...cutite mi-am luat ( Iscar , Kennametal ) ... O sa-l upgradez la greu ... Bafta . Link spre comentariu
Vizitator stal Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 aa-ha deci tot ai un vario pe palierul unei viteze ...bun si atata !in rest strungul arata ok ...eu inca mai pandesc abaterea e superbuna !sa-ti produca banul si satisfactia ! Link spre comentariu
Vizitator paul3000 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Felicitari pentru strung ...si eu voiam sa ti propun unul la schuimb ptr cnc..acum e tarziu cu o groaza de accesorii.. Link spre comentariu
Vizitator paul3000 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 A doua poza cu stungul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum