Vizitator petrus Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 buna ziua am si eu o problema cu o aplica cu senzor .este o aplica normala la 50 de lei cum se gaseste in comert.dupa ce am montat aplica pe scara la mine si am pus 2 becuri economice aplica sa stins si aprins de cateva ori dar dupa vreo 10 min a ramas aprinsa de tot ,vad ca nu se mai stinge,se aude acel contact care ar da semnal sa se stinga dar nimic,si nu imi pot da seama care e cauza.mentionez ca am mai montat aplice cu senzori dar nu am avut asa probleme de fapt nici o problema.va multumesc Link spre comentariu
ROBEERT Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Cauza posibila este tranzistorul comutator intrat in scurtcircuit. Link spre comentariu
Vizitator petrus Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 si pot face ceva sincer ai vb intro limba straina mie daca poti sa imi explici Link spre comentariu
ROBEERT Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Desfa-o si posteaza niste poze cu montajul. Link spre comentariu
Vizitator petrus Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 http://www.magazin.euro1.ro/919-aplica- ... x40w.htmle ceva de genul asta 2 fire care ies din senzor se duc faza si nul si apoi din lateralul senzorului se duc 4 fire la cele 2 becuri Robeert: reeditat text. Am rezolvat .din cauza ca am pus 2 becuri economice de 20 w unul ,probabil sa dereglat ceva, pe aplica scrie maxim 15 w. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum