Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum decodez un zapp z1130

Vizitator user_andrei

Postări Recomandate

Vizitator user_andrei

Salut.Am un Zapp Z1130 pe care il foloseam acum ceva vreme pentru internet, dar mergea fffoarte prost si am renuntat la el. Stiti careva daca se poate decoda cu un box decodor normal pentru gsm? sau trebuie neaparat ceva cdma? nu imi trebuie pentru voce sau alte retele, as vrea sa il folosesc drept modem wireless. Am citit undeva ca Zapp il codeaza cu un fel de serie ca sa poata fi identificat de centrala lor si ca ar fi fabricate de huawei.......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• c_anicai

2

• rodanny

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mihaigsm2003

Din pacate zapp-ul nu este un telefon GSM, deci nu se poate folosi in retelele GSM de telefonie mobila.( nu are serie IMEI)

Link spre comentariu
Vizitator user_andrei

asta am inteles de la bun inceput ca nu merge pe retele gsm, dar dupa cum spuneam mai sus as vrea sa stiu daca il pot decoda sa-l folosesc exclusiv ca si modem wireless. m-am gandit ca, fiind telefon sa deschid thread-ul aici.

Link spre comentariu

nu trebuie decodat deoarece nu este codat in vre-o retea.ca mod de identificare foloseste seria ESN cu care centrala ii aloca un numar de telefon.il poti folosi in reteaua zap, sau variantele: il arunci, il tii de bibelou, sau il poti returna celor de la zapp pentru o suma modica.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

pai o statie mama cred ca rezolva problema, tre să introduci în ea ESN-ul terminalelor pentru a permite acces, numai să nu ai probleme legale de folosire a frecvenţei.dar cred că acea staţie de care zici costa ceva ceva, nu e accesibilă la oricine din punct de vedere financiar.copii un proiect de reţea CDMA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări